fbpx

Το Cyprus Fintech Summit γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας!

Συζητούμε για το σημαντικό ρόλο των γυναικών στην χρηματοοικονομική τεχνολόγια (fintech) και τα νομοθετικά πλαίσια για Κύπρο και Ευρώπη.

To Cyprus Fintech Summit είναι ένα διαδικτυακό συνέδριο αφιερωμένο στο μέλλον της τεχνολογικής καινοτομίας στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Επιστρέφουμε στις 8 Μαρτίου 2021 με μια διαδικτυακή εκδήλωση με καλεσμένες από τον χώρο της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας.

Κορυφαίες ομιλήτριες από την Κύπρο, την Αγγλία, το Ισραήλ, την Αμερική, τον Καναδά, την Ελλάδα και την Ευρώπη συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με την Κυπριακή και Ευρωπαική σκηνή χρηματοοικονομικής τεχνολογίας. Σχεδόν ο μισός πληθυσμός του πλανήτη είναι γυναικες που χρησιμοποιούν χρηματοοικονομικά προιόντα. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου η Ανδριάνα Αχιλλέως, Διευθύντρια των υπηρεσιών πληροφορικής της Κυπριακής Κυβέρνησης, θα μιλήσει για το ρόλο της γυναικας στην πληροφορική και η Ευρωπαία βουλεύτρια Εύα Καίλη θα συμμετάσχει στην συζήτηση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της XValley Technologies, Ανδρέας Λειβαδιώτης, ανέφερε: «Αγαπάμε τη τεχνολογική καινοτομία και τεχνολογία. Μόνο 2% των εκτελεστικών διευθυντών σε τράπεζες είναι γυναίκες και μόνο περίπου 20% είναι σε διευθυντικές θέσεις. Θέλουμε αυτό να αλλάξει και για αυτό διοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση όπου θα αναδείξει το σημαντικό ρόλο της γυναίκας. Στην XValley, διαθέτουμε τις τεχνολογίες για την υποστήριξη κάθε χρηματοοικονομικού οργανισμού. Ήρθε η ώρα να αναπτύξουμε περισσότερο το οικοσύστημα της χρηματοοικονομικής τεχνολογικής καινοτομίας χωρίς έμφυλες διακρίσεις.»

Η εκδήλωση συν-διοργανώνεται με την DTalks Entertainment. Την εκδήλωση στηρίζουν οι OroPay και η Eurobank Κύπρου.

Ακολουθήστε το #CyprusFintechSummit στα κοινωνικά μέσα και λάβετε ενημερώσεις. Δείτε την ατζέντα και λάβετε μέρος στη διαδικτυακή συζήτηση κατά τη διάρκεια του συνεδρίου . Η εκδήλωση είναι δωρεάν και θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται διαδικτυακά στις 8 Μαρτίου 2021 στις 2:30 μ.μ. και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μόνο αν εγγραφείτε στο https://cyprusfintechsummit.com/

Λίγα λόγια για τους διοργανωτές

XValley Technologies

Η XValley Technologies προσφέρει στους πελάτες της ένα πακέτο πλήρους τεχνολογικής υποστήριξης που αποτελείται από μια μηχανή τιμολόγησης (FIX API), μια πλατφόρμα συναλλαγών, μια εφαρμογή για συναλλαγές στο διαδίκτυο, ένα εργαλείο διαχείρισης πελατολογίου και ένα εργαλείο διαχείρισης ρίσκου. Προσφέρει επίσης τεχνολογικές λύσεις για δημιουργία πλατφόρμων κρυπτονομισμάτων, ψηφιακών τραπεζικών συναλλαγών και λύσεις συμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding). Είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που χτίζει το μέλλον σε πλατφόρμες επενδυτικών συναλλαγών. Η κύρια πλατφόρμα μας είναι ενσωματωμένη με πολλούς άλλους συνεργάτες και προμηθευτές τεχνολογίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια συνάντηση.

Για πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να επικοινωνείται με το Panis Pieri στο  hi@cyprusfintechsummit.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending