fbpx

Instagram hack: Έτσι μπορείς να δεις ποιος πατά πάνω στα tags που βάζεις στα stories σου!

Είναι γεγονός ότι τα Instagram stories είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Κάθε φορά που ανεβάζεις, λοιπόν, ένα story και κάνεις κάποιον tag σου εμφανίζει στα “insights” ότι πάτησαν πάνω στο συγκεκριμένο προφίλ 5, 10 ή 50 άτομα.

Για να βρίσκεσαι σ’ αυτό το άρθρο πάει να πει ότι είχες (και έχεις) κι εσύ την περιέργεια να μάθεις ποιοι είναι αυτοί οι “stalkers” που πάτησαν να δουν το Instagram account της κολλητής, του συμφοιτητή ή συναδέλφου, του αδερφού, ή… της σχέσης σου!

Παραδέξου το ότι αυτό «σε τρώει» περισσότερο… Να μάθεις ποια ή ποιος θέλει να μάθει περισσότερα για το αγόρι ή το κορίτσι σου, πατώντας πάνω στο tag. Επειδή σε νιώθουμε, σου βρήκαμε το πιο τέλειο “Instagram hack”.

Μάθε πιο κάτω πώς μπορείς να δεις ποιος πατά πάνω στα tags που βάζεις στα stories σου:

@hlywudjenLet’s see who clicks on it ? Part 2? #fyp #foryoupage♬ Streets – Doja Cat

Το «κόλπο», λοιπόν, είναι αντί για tag να γράφεις το όνομα του ατόμου που θέλεις σε poll! Έτσι, κρύβοντας τη μια πλευρά του poll θα φαίνεται μόνο η άλλη και θα μοιάζει όπως ακριβώς θα φαινόταν και ένα κανονικό tag στο story σου.

Πού ωφελεί αυτό; Όταν κάνεις ένα poll, σίγουρα θα πρόσεξες ότι στα “insights” μπορείς να δεις ποιοι απάντησαν και τι. Έτσι, με αυτό το Instagram hack θα βλέπεις και ποιοι πάτησαν πάνω στο tag νομίζοντας ότι θα τους πάει στο προφίλ!

Άρα θα δεις για παράδειγμα ότι ο χρήστης @i_koutsi_maria_kollaei_pantou «ψήφισε» στο poll (το δήθεν tag που έκανες το αγόρι σου) @o_kostis_pou_ta_kazia_en_o_filos_mou. Τέλειο;

Τι λες; Θα δοκιμάσεις κι εσύ αυτό το “Instagram hack”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending