fbpx

Θες 2.000 ευρώ; Αυτή η εταιρεία σε πληρώνει για να μείνεις μακριά από οθόνες για 24 ώρες!

Οι οθόνες είναι πλέον κομμάτι της ζωής μας. Ξεκινώντας από την οθόνη του κινητού σου, πάμε στην οθόνη του υπολογιστή ή του tablet σου, στην τηλεόραση και πάει λέγοντας… Είναι παντού!

Άρα το να μείνεις μακριά από τις οθόνες δεν είναι και τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Η Reviews.org, λοιπόν, είναι μια εταιρεία που δοκιμάζει οικιακές υπηρεσίες και προϊόντα, η οποία σου έχει έναν δελεαστικό και πρωτότυπο διαγωνισμό/«πείραμα».

Σε προκαλεί να μείνεις για μια ολόκληρη ημέρα (24 ώρες) χωρίς να απασχοληθείς καθόλου με τις οθόνες (είτε κινητών, είτε υπολογιστών ή τηλεοράσεων). Όσοι συμμετάσχουν και φέρουν εις πέρας αυτήν τη διαδικασία, θα πληρωθούν με 2000 ευρώ (2.400 δολάρια)!

Συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει: «Εάν έχετε την επιθυμία να απομακρύνετε τις συσκευές σας για μια ημέρα, αλλά εξακολουθείτε να έχετε την ανάγκη να πληρωθείτε, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για εσάς».

1
Απαιτήσεις πριν τον διαγωνισμό

Freepik.com

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν χρηματοκιβώτια για να κλειδώσουν μέσα τις ηλεκτρονικές τους συσκευές για τις 24 ώρες, μαζί με μια δωροκάρτα της Amazon αξίας 200 δολαρίων, ώστε να δημιουργήσουν ένα «κιτ επιβίωσης» χωρίς τεχνολογικά μέσα.

Ορισμένες προτάσεις για το «κιτ επιβίωσης» από το Reviews.org είναι μια γραφομηχανή – αντί για υπολογιστή, χαρτί – αντί για word και χρώματα με πινέλα για ως υποκατάστατο της «τέχνης» της selfie!

2
Οι οθόνες κάνουν κακό στην υγεία μας

reviews.org

Σύμφωνα με μια έκθεση του 2019 από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Common Sense Media, οι έφηβοι στις ΗΠΑ ξοδεύουν κατά μέσο όρο περισσότερες από επτά ώρες την ημέρα σε μέσα οθόνης μόνο για ψυχαγωγία!

«Εχουμε την αίσθηση ότι κάποιος εκεί έξω χρειάζεται ένα διάλειμμα», γράφει το Reviews.org.

Για να υποβάλει κάποιος αίτηση, η εταιρεία ζητά προσωπικά στοιχεία και μια εξήγηση 100 λέξεων σχετικά με το τι καθιστά κάποιον κατάλληλο για επιλογή.

Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές έως τις 26 Μαρτίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube στις 29 Μαρτίου.

Δες εδώ πώς να κάνεις την αίτησή σου!

Πηγή: CNN.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending