fbpx

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ EVENT από το I LOVE GRAPHIC: Digital Thinkers and the Social Network!

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ EVENT από το I LOVE GRAPHIC. THE EVENT σε συνεργασία με το INTERΝATIONAL MOTION FESTIVAL CYPRUS και υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021.

5+1 Διαλέξεις από εκπροσώπους – πανεπιστημιακούς – πανεπιστημίων της Κύπρου και από την Ένωση Γραφιστών & Εικονογράφων Κύπρου.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και ενόψει του 3ου κατά σειρά event που προγραμματίζει για τον ερχόμενο Νοέμβριο, το Ι LOVE GRAPHIC. THE EVENT διοργανώνει ένα On-line Event σε συνεργασία με το INTERΝATIONAL MOTION FESTIVAL CYPRUS, και με γενικό θέμα Digital Thinkers and the Social Network.

Πέντε διαλέξεις από πανεπιστημιακούς – εκπροσώπους- των Πανεπιστήμιων της Κύπρου και μια διάλεξη από την Ένωση Γραφιστών & Εικονογράφων Κύπρου θα μας αναπτύξουν τις θέσεις τους για το design, την κινούμενη εικόνα, την τεχνολογία καθώς και τις αλλαγές στον χώρο αυτό, σε έναν κόσμο πια ψηφιακό.

ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ – Digital Thinkers and the Social Network

Το Design, στατικό ή κινούμενο, έχει προχωρήσει πλέον σε μια καινούργια διάσταση του Ψηφιακού κόσμου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, στα οποία δεν υπάρχουν όρια, ούτε κατευθυντήριες γραμμές. Τα ψηφιακά Δίκτυα, μέσα από την ψηφιακή σκέψη, αποτελούν καινοτομία στις μέρες μας. Ο σχεδιασμός της σκέψης -που μεταμορφώνεται κι αυτή κατά το “the medium is the message” τροφοδοτεί και κλιμακώνει τη δημιουργικότητα σε μια συνάντηση τεχνολογίας και σχεδιασμού μέσα σ’ έναν χώρο που το Design έχει τον πρώτο λόγο.

Πρόγραμμα

Η εκδήλωση του I love graphic. The event είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending