fbpx

Αυτό είναι το νέο app που πρέπει να έχεις στο κινητό σου αν είσαι addicted to coffee!

Είσαι ο τύπος που του αρέσει να απολαμβάνει καλό, ποιοτικό καφέ; Οι φίλοι σου σε χαρακτηρίζουν σαν “addicted to coffee”; Τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο… γιατί σου βρήκαμε ένα νέο mobile app που σίγουρα χρειάζεσαι. Και φυσικά δεν είναι άλλο από το MY Coffee Island app!

Την Coffee Island την ξέρουμε όλοι στην Κύπρο ως την αλυσίδα καφέ που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, και που καταφέρνει κάθε φορά να πρωτοπορεί και να κάνει την εμπειρία απόλαυσης του καφέ ακόμα πιο συναρπαστική!

Το MY Coffee Island app με τα cool features και με τα μοναδικά προνόμια, ήρθε για να γίνει το πιο χρήσιμο app στο smartphone σου και η αγαπημένη σου συνήθεια κάθε μέρα!

Δες 7 λόγους που το MY Coffee Island app θα γίνει η αγαπημένη σου εφαρμογή:

1
Παίρνεις €2 έκπτωση στην πρώτη παραγγελία

Τι πιο ωραίο από το να κατεβάζεις το app και να σου δίνουν €2 έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία; Αυτό και αν είναι σωστό καλωσόρισμα!?

Και δεν είναι μόνο αυτό… Αν το κατεβάσεις μέχρι 30/4 μπαίνεις στην κλήρωση για ένα SAMSUNG Galaxy S21+ 256GB! Κατέβασε το app ΕΔΩ.

2
Έχεις προνόμια και προσφορές μέσω του My Rewards

Πόσο συχνά πίνεις καφέ; Κάθε μέρα! Γι’ αυτό το MY Coffee Island app σε ανταμείβει κάθε φορά που απολαμβάνεις τον καφέ σου ή οτιδήποτε άλλο!

Με κάθε 1000 βαθμούς που συλλέγεις, παίρνεις ένα δωροκουπόνι αξίας 5€! Ακόμη ένας λόγος για να παραγγέλνεις πιο συχνά μέσω του app!?

3
Προγραμματίζεις την παραγγελία σου

Είναι μεγάλη απόλαυση όταν ο καφές σου είναι έτοιμος τη στιγμή που τον θες! Με το MY Coffee Island app, έχεις τη δυνατότητα να προγραμματίσεις την παραγγελία σου για όποια ώρα προτιμάς, όπου κι αν βρίσκεσαι και να την παραλάβεις μέσω delivery ή take away!

Αν θα περάσεις για take away, προγραμματίζεις την παραγγελία σου και είναι έτοιμη μόλις φτάσεις εκεί! Αν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που θες να απολαύσεις τον καφέ σου στο σπίτι, στο πανεπιστήμιο ή στο γραφείο, προγραμμάτισε την παραγγελία σου και το delivery θα έρθει να σε βρει!

4
Κερνάς τους φίλους σου χωρίς να το περιμένουν

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να φτιάξεις την μέρα των φίλων σου, κερνώντας τους το αγαπημένο τους ρόφημα… χωρίς απαραίτητα να είσαι μαζί τους! Γι’ αυτό η Coffee Island δημιούργησε την υπηρεσία Coffee Mates.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μπεις στο app, να επιλέξεις delivery και στο σημείο της διεύθυνσης να κάνεις tap “Coffee Mates”. Διάλεξε τι θες να τους κεράσεις και άσε τα υπόλοιπα στο MY Coffee Island app! Εσύ απλά ανέμενε τις αντιδράσεις τους στο inbox σου!?

5
Μαθαίνεις τι σου ταιριάζει με το Coffee Identity Quiz

Μέσα από το app δεν κάνεις μόνο παραγγελίες, αλλά ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και τον καφέ καλύτερα! Απαντώντας στις ερωτήσεις του διασκεδαστικού Coffee Identity Quiz, θα βρεις ποιος καφές είναι ο ιδανικός για σένα!

Κάποιες από τις ερωτήσεις αφορούν την αγαπημένη σου ταινία, το αγαπημένο σου γλυκό και ποιο ποτό απολαμβάνεις σε μια νυχτερινή έξοδο.

Το Quiz θα σου δώσει επίσης την ευκαιρία να μάθεις για νέα χαρμάνια και διαφορετικές ποικιλίες καφέ! Άρα αν μια μέρα δεν είσαι σίγουρος τι θες να παραγγείλεις, θα βρεις την απάντηση μέσα από το Quiz!

6
Έχεις βοήθεια από Virtual Barista

Έχεις κάποια απορία για τα ροφήματα ή σκέφτεσαι ποια ποικιλία καφέ θα σου αρέσει περισσότερο; Το MY Coffee Island app διαθέτει και Virtual Barista που είναι έτοιμος να σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς με πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες για κάθε προϊόν.

Όποια κι αν είναι η ερώτησή σου, ο Virtual Barista έχει πάντα κάτι διαφορετικό να σου προτείνει για να έχεις την πιο απολαυστική εμπειρία Coffee Island!

7
… Και εννοείται πληρώνεις online!

Αν έχεις το app, δεν χρειάζεται να ψάχνεις μετρητά ή ψιλά. Παράγγειλε με απλά βήματα μέσα σε 1 λεπτό, πλήρωσε online εύκολα και γρήγορα και απόλαυσε τα αγαπημένα σου προϊόντα Coffee Island, μέσω delivery ή με take away σε ένα από τα 46 καταστήματα (και σύντομα 48) σε όλη την Κύπρο. Φυσικά, μπορείς να πληρώσεις και με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου… όπως σε βολεύει καλύτερα!

Eσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Κατέβασε τώρα το ΜY Coffee Island App και απόλαυσε τον κόσμο του καφέ από το κινητό σου!


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending