fbpx

Σπουδές στο Alexander: Μείνε Κύπρο και απόκτησε πτυχίο από βρετανικό πανεπιστήμιο!

Πλησιάζει σιγά-σιγά η στιγμή που θα πρέπει να αποφασίσεις τι θα σπουδάσεις και πού! Είναι ίσως από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρεις στη ζωή σου, μιας και θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον σου, την πορεία σου, ακόμα και τους φίλους σου. Πρέπει να σιγουρευτείς ότι αυτό που θα επιλέξεις, είναι το πιο σωστό για εσένα.

Πλέον, όπως είναι η κατάσταση με την πανδημία, είναι δύσκολο να πάρεις το ρίσκο να σπουδάσεις στο εξωτερικό, πόσο μάλλον στο Ηνωμένο Βασίλειο, τώρα που ισχύουν νέοι – όχι και τόσο ευνοϊκοί – κανονισμοί λόγω του Brexit.

Γιατί όμως να αλλάξεις τους στόχους σου και να στερηθείς ένα πτυχίο από βρετανικό πανεπιστήμιο; Το Alexander College σε συνεργασία με το Canterbury Christ Church University (CCCU), σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις διεθνώς αναγνωρισμένο βρετανικό πτυχίο, χωρίς να φύγεις από την Κύπρο!

Δες γιατί να επιλέξεις το Alexander College για τις σπουδές σου:

1
Βρετανικό πτυχίο σε 3 χρόνια στην Κύπρο

Εκατοντάδες φοιτητές που προέρχονται από χώρες της Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένων και των Κυπρίων, θα πληρώνουν πλέον πολύ αυξημένα δίδακτρα για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν θα έχουν πρόσβαση στο φοιτητικό δάνειο. 

Επιλέγοντας το Alexander College, μπορείς να έχεις όλα τα πλεονεκτήματα που θα είχες αν σπούδαζες στη Βρετανία. Ένα βασικό πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις το πτυχίο σου σε μόνο 3 χρόνια και το μεταπτυχιακό σου σε 1 χρόνο.

Έτσι, μέσα σε 4 χρόνια είσαι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού και βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση για είσοδο στην αγορά εργασίας, σε σχέση με άλλους φοιτητές ιδιωτικών ή δημόσιων πανεπιστημίων. Δες τα αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών του Alexander σε συνεργασία με το CCCU!

2
Χαμηλά δίδακτρα, υποτροφίες και φοιτητική χορηγία

Σίγουρα πριν αποφασίσεις, θα σκεφτείς το κόστος σπουδών. Το Alexander College αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες αυτής της περιόδου, γι’ αυτό και συνεχίζει να προσφέρει χαμηλότερο κόστος διδάκτρων, σε σύγκριση με τις σπουδές στο εξωτερικό, αλλά και με τα άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου. Συγκεκριμένα τα δίδακτρα ανέρχονται στα €6,950 τον χρόνο για τα πτυχία, και στα €8,950 (συνολικό κόστος) για τα μεταπτυχιακά.

Ειδικά για φέτος, που το Alexander College γιορτάζει 30 χρόνια λειτουργίας και εξέλιξης, προσφέρει 30% μειωμένα δίδακτρα, σε όσους φοιτητές κάνουν την εγγραφή τους για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021–22, μέχρι και τον Ιούνιο 2021.

Ταυτόχρονα, οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφίες, οι οποίες ισχύουν για όλα τα έτη σπουδών. Και μην ξεχνάς ότι όλοι οι κλάδοι του Alexander College είναι εγκεκριμένοι και λαμβάνουν φοιτητική χορηγία, που ανέρχεται μέχρι και τα €3,417 (με βάση τα κριτήρια που ανακοινώνονται από το Υπουργείο Οικονομικών κάθε χρόνο).

3
Ζεις μια ολοκληρωμένη φοιτητική εμπειρία

Eίναι πλέον γνωστό πως στο Alexander College θα βρεις ένα οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα μεταξύ καθηγητών και φοιτητών. Αυτό το καταλαβαίνεις εύκολα αν πας μια μέρα εκεί, αλλά και φυσικά μέσα από τα social media του Alexander.

Στις εγκαταστάσεις σε Λάρνακα και Πάφο, έχεις εύκολη πρόσβαση από όποια πόλη κι αν έρχεσαι, ενώ ταυτόχρονα οι αίθουσες διδασκαλίας, ο σύγχρονος εξοπλισμός, καθώς και η πανέμορφη θέα από το roof garden σου προσφέρουν μια ολοκληρωμένη φοιτητική εμπειρία.

Οι φοιτητές, εδώ και ένα χρόνο, λειτουργούν τον δικό τους διαδικτυακό, ραδιοφωνικό σταθμό, το AlexWebRadio, όπου μπορείς να συντονιστείς για μουσική, συνεντεύξεις και άφθονη ψυχαγωγία!

Επίσης, το Alexander College δημιούργησε την πρώτη ανεξάρτητη φοιτητική ένωση της Λάρνακας, το “Student Union of Alexander College”. Πρόσφατα έγινε μέλος της Π.Ο.Φ.ΕΝ. και στόχο έχει την ομαλή ενσωμάτωση της φοιτητικής κοινότητας στις σπουδές, αλλά και τη διοργάνωση δραστηριοτήτων.


Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Μην αφήσεις τις συνθήκες να σε αποτρέψουν από το να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου! Μάθε περισσότερα για τα γνήσια βρετανικά πτυχία που προσφέρει το Alexander College σε συνεργασία με το CCCU!

Κάνε την εγγραφή σου στο Alexander!

Ακολούθησε το Alexander College:
Facebook  ||  Instagram  ||   YouTube

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending