fbpx

Ανυπομονείς να ταξιδέψεις και να πάρεις λεφτά; Μάθε ποια χώρα πληρώνει τους τουρίστες της!

Κράτα καλά, επειδή μόλις σου βρήκαμε μια ευκαιρία που… δεν πιστεύω να θέλεις να χάσεις!

Φαντάζομαι συχνά πυκνά λες και εσύ τη φράση «έννεν μούχτη που εν να πάω», ακολουθούμενο από ένα ρουθούνισμα αλά Ρίκκος Μάππουρος! Νομίζω είναι καιρός να αναθεωρίσεις λίγο, επειδή απ’ ότι φαίνεται… οι εποχές έχουν αλλάξει.

Τι εννοούμε;! Η Μάλτα «πληρώνει» τους τουρίστες που θα την επισκεφθούν. Τέλειο έτσι; Τι άλλο να ζητήσεις; Θα ταξιδέψεις και θα πάρεις και λεφτά από πάνω!

Δες το ποσό που προσφέρει η Μάλτα στους τουρίστες:

Image by antheah from Pixabay

Κοίτα να δεις πώς έχουν τα πράγματα! Ως γνωστόν η Μάλτα, ως ένα μικρό νησί, βασίζει τα έσοδά της -σε ένα μεγάλο ποσοστό- στον τουρισμό!

Δεδομένου ότι ο Covid-19 ακόμη «καλά κρατεί» ανά το παγκόσμιο, η κυβέρνηση σκέφτηκε να «λαδώσει» τους τουρίστες, έτσι ώστε να την επισκεφθούν. Έξυπνο ε;

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση της Μάλτας υπόσχεται να πληρώσει τους πιθανούς τουρίστες μέχρι και… €200 για τα έξοδα διαμονής τους. Μόνη προϋπόθεση η διάρκεια διαμονής να είναι τρείς διανυκτερεύσεις και άνω.

Αναλυτικότερα, οι επισκέπτες που θα μένουν σε ένα από τα -συμμετέχοντα στο πρόγραμμα- 5άστερα ξενοδοχεία, δικαιούνται τα €100 από την Τουριστική Αρχή του νησιού και το υπόλοιπο ποσό από το ξενοδοχείο (συνολικά €200)!

marieclaire.co.uk

Τουρίστες που επιλέγουν ξενοδοχεία 4 ή 3 αστέρων, θα λάβουν €150 και €100 έκπτωση αντίστοιχα. Ενώ αυτοί που θα επιλέγουν να μείνουν στο νησί Gozo, θα λαμβάνουν επιπλέον 10% έκπτωση στην κράτησή τους!

Όπως ανέφερε ο Υπουργός Τουρισμού της Μάλτας, «το πρόγραμμα στοχεύει στο να θέσει τα ξενοδοχεία της Μάλτας σε πολύ ανταγωνιστική θέση, καθώς ξεκινά ξανά ο διεθνής τουρισμός».

businessliveme.com

Να σημειωθεί ότι αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εφαρμογή η αρχική φάση, όπου ζητείται από τα ξενοδοχεία να εγγραφούν στο πρόγραμμα. Ως εκ τούτου, δεν είναι σαφές ακόμη πότε ακριβώς θα ξεκινήσει να ισχύει το πρόγραμμα για τους τουρίστες.

Παρ’ όλα αυτά η ιδέα είναι πανέξυπνη και σίγουρα θα έχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο που «διψάει» για ταξίδια (μετά από τόσο εγκλεισμό)… και μάλιστα επί πληρωμής!

Τι περιμένεις; «Ψήσου» κι εσύ για ένα ταξιδάκι στη Μάλτα! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending