fbpx

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού βοήθησε 1000 ευάλωτες οικογένειες στο πλαίσιο της 7ης εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα»!

Ο Εθελοντισμός απλώνει χέρια που αγκαλιάζουν και βοηθούν ανθρώπους 

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε ξεδιπλώνεται δυναμικά το μεγαλείο του εθελοντισμού καθώς εκατοντάδες πολίτες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), κινητοποιήθηκαν προσφέροντας τα απαραίτητα είδη για ευάλωτες οικογένειες στο πλαίσιο της 7ης εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα».

Το ΠΣΣΕ, μέσα από τη γενναιόδωρη αυτή προσφορά πολιτών, εταιρειών/επιχειρήσεων, οργανισμών και ομάδων ατόμων από διάφορους φορείς, προσέφερε βοήθεια, μέσω των Επαρχιακών Συντονιστικών Συμβουλίων Εθελοντισμού/Σωμάτων Εθελοντών σε 1000 ευάλωτες οικογένειες.

Ευχαριστούμε θερμά  όλους όσους «αγκάλιασαν» και την φετινή εκστρατεία, προσφέροντας δωροκουπόνια από υπεραγορές, πασχαλινά εδέσματα, τρόφιμα και άλλα είδη αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη, ελπίδα και κουράγιο στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και χρειάζονται τη βοήθεια μας.

Iιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στους εθελοντές της πρώτης γραμμής που δούλεψαν ακούραστα για να παραδοθεί έγκαιρα η βοήθεια στις οικογένειες πριν το Πάσχα σε όλες τις επαρχίες.

Οι ανάγκες των καιρών απαιτούν συλλογική προσπάθεια, συνέργειες και ωφέλιμες συνεργασίες για να καταφέρουμε να στηρίξουμε την κοινωνία σε κάθε δύσκολη περίοδο.  Για το σκοπό αυτό εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο Δίκτυο Εθελοντισμού του ΠΣΣΕ και να στηρίξετε το έργο του με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε επικοινωνήστε μαζί μας (τηλ. 22514786, email: info@volunteerism-cc.org.cy).

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending