fbpx

Επίλεξε το MSc Healthcare Management στο CIIM και άλλαξε το μέλλον σου!

Είσαι επαγγελματίας υγείας; Διεκδίκησε σήμερα και μέχρι τις 16 Μαΐου, μια υποτροφία από το Cyprus International Institute of Management στο πρόγραμμα MSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και επέλεξε εξειδίκευση στο Healthcare Management.

Η νέα τάξη πραγμάτων λόγω της Πανδημίας

Η πανδημία Covid-19 έχει προκαλέσει προκλήσεις στους τομείς της υγείας σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η αντιμετώπιση των επιστημόνων και των επαγγελματιών υγείας στην πρόκληση  της πανδημίας ήταν και συνεχίζει να είναι αξιοθαύμαστη. Ωστόσο, τα συστήματα υγείας και οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης έχουν φτάσει στα όρια τους. Ο τομέας της υγείας της Κύπρου δεν αποτελεί εξαίρεση. Αντιθέτως, πλήγηκε στην πιο κρίσιμη περίοδο, ενώ βρισκόταν σε αναδιάρθρωση με την εισαγωγή του Γενικού Συστήματος Υγείας.

Ενώ τα συστήματα υγείας και οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης εξακολουθούν να πιέζονται από την πανδημία είναι καιρός να δοθούν στους επαγγελματίες της υγείας πρόσθετα εργαλεία και μέθοδοι διοίκησης και διαχείρισης για τη βελτιστοποίηση της κατανομής πόρων και της σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας στον τομέα της υγείας,  προετοιμάζοντάς τους για την επόμενη πρόκληση που δεν θα αργήσει.

Το CIIM βρίσκεται ένα βήμα μπροστά

Ανταποκρινόμενο σε αυτήν την πιεστική ανάγκη, το Cyprus International Institute of Management προσφέρει στο πρόγραμμα MSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων μια ενότητα διοίκησης συστημάτων και υπηρεσιών υγείας που ενσωματώνει τα οικονομικά, τη διαχείριση και την πολιτική υγείας στον σχεδιασμό και την παροχή υπηρεσιών υγείας και αναλύει τα τρέχοντα προβλήματα διαχείρισης της υγείας. Είναι ιδανικό για επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι θέλουν μια γρήγορη εργαλειοθήκη για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους και να προωθήσουν περαιτέρω την καριέρα τους στον τομέα της υγείας.

Η ενότητα διδάσκεται από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και εμπειρογνώμονες στη διοίκηση συστημάτων και υπηρεσιών υγείας. Θα ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό τους επαγγελματίες από διαφορετικά υπόβαθρα, όπως: κλινικούς ιατρούς, διευθυντές και διαχειριστές συστημάτων και υπηρεσιών υγείας και άλλους ειδικούς σε θέματα υγείας από κυβερνητικούς και διεθνείς οργανισμούς, από υγειονομικές υπηρεσίες, από ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και από φαρμακευτικές και συμβουλευτικές εταιρείες.

Επιλογές παρακολούθησης της ενότητας Healthcare Management

Οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να λάβουν μέρος σ’ αυτήν την ενότητα επιλέγοντας μία από δύο επιλογές*:

Επιλογή Α: Υποβολή αίτησης για είσοδο στο MSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Healthcare Management. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος εντός 14 μηνών πλήρους φοίτησης ή 18 μηνών μερικής φοίτησης, απονέμεται το MSc Business Management με εξειδίκευση στη διαχείριση συστημάτων και υπηρεσιών υγείας.

Επιλογή Β: Υποβολή αίτησης για συμμετοχή στην ενότητα Healthcare Management ως αυτόνομο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Με την επιτυχή ολοκλήρωση 70 ωρών βραδινών μαθημάτων, εντός δυο μηνών, απονέμεται το Executive Certificate in Healthcare Management μαζί με 15 πιστωτικές μονάδες ECTS, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν, σε περίπτωση που το επιθυμούν, σε μετέπειτα χρόνο για την ολοκλήρωση του MSc Business Management με εξειδίκευση στη διαχείριση συστημάτων και υπηρεσιών υγείας.

Η ενότητα Healthcare Management παρέχεται με τρία βραδινά μαθήματα. Το κάθε μάθημα διαρκεί έξι έως οκτώ βράδια. Το πρώτο μάθημα εισάγει στις θεωρίες και τις έννοιες των οικονομικών υγείας, της χρηματοδότησης της υγείας και της λογιστικής υγείας. Το δεύτερο μάθημα καλύπτει λειτουργίες υγειονομικής περίθαλψης και διαχείριση ποιότητας και το τρίτο ασχολείται με τη μέτρηση της απόδοσης, και τη βελτίωση των συστημάτων και υπηρεσιών υγείας. Και τα τρία μαθήματα αναλύουν σε βάθος περιπτώσεις συστημάτων υγείας και διαχείρισης υγειονομικής περίθαλψης και τις απαραίτητες μεθόδους για τη βελτιστοποίηση της κατανομής πόρων και της σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας στον τομέα της υγείας.

*Και οι δύο παραπάνω επιλογές απαιτούν πτυχίο (Bachelor) και επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Γιατί να επιλέξω CIIM

Το CIIM είναι το μοναδικό Business School στην Κύπρο, το οποίο βραβεύεται από το 2015 – και για πέντε συνεχόμενα χρόνια – με 3 Palmes of Εxcellence από τον Eduniversal, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Κατάταξης για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, με έδρα το Παρίσι.

Πιστοποιημένο από το ΔΙΠΑΕ και με αναγνωρισμένους όλους τους τίτλους σπουδών του από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ, το CIIM, αποτελεί την κορυφαία επιλογή σε μεταπτυχιακά προγράμματα ΜΒΑ και MSc σε κλάδους όπως το Ανθρώπινο Δυναμικό, τα Χρηματοοικονομικά, η Πληροφορική, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, το Χρηματοοικονομικό και Φορολογικό Δίκαιο, η Ναυτιλιακή Διοίκηση, και η Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση.

Διεκδίκησε σήμερα μια υποτροφία από το CIIM

Εξέλιξε τις γνώσεις σου, επένδυσε στο επαγγελματικό σου μέλλον με ένα μεταπτυχιακό από το Cyprus International Institute of Management, διεκδικώντας μια από τις 8 πλήρεις υποτροφίες και 16 υποτροφίες ύψους 50% για σπουδές σ’ ένα από τα 8 μεταπτυχιακά προγράμματα του CIIM (αιτήσεις μέχρι 16 Μαΐου).

Τα 8 μεταπτυχιακά προγράμματα που μπορείς να διεκδικήσεις μια υποτροφία είναι:

  • MBA – Master in Business Administration
  • MBM – MSc in Business Management
  • MSc Financial Services
  • MSc Human Resource Management and Organizational Behaviour
  • MSc in Business Intelligence & Data Analytics
  • MSc in Shipping Operations & Management
  • ΜSc Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση
  • MSc Financial Law and International Taxation

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 77 77 24 46 ή στο www.ciim.ac.cy.

Cyprus International Institute of Management – Change your Future!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending