fbpx

Eurovision 2021: Όσα μας είπε η Έλενα Τσαγκρινού από την Ολλανδία για το El Diablo! (video)

Λίγο πριν τον 1ο ημιτελικό της Eurovision βάλαμε την αγαπημένη μας Έλενα Τσαγκρινού κάτω από… τον «φακό» του StudentLife, για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη! Πλέον ανυπομονούμε για τον μεγάλο Τελικό στις 22/5, αφού εξασφαλίσαμε τη θέση μας!

Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον 65ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μίλησε μαζί μας μέσω Skype (από την Ολλανδία) και μας ενημέρωσε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη συμμετοχή μας, αλλά και για τον εαυτό της.

Η ίδια δεν δίστασε να μας μιλήσει και για τις έντονες απόψεις που ακούστηκαν στην Κύπρο για το “El Diablo” και για το πώς τις αντιμετώπισε μαζί με την ομάδα της!

Δες παρακάτω όλη τη συνέντευξη που μας έδωσε η Έλενα Τσαγκρινού:

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα μας ανέφερε τις εντυπώσεις της μετά την 1η της πρόβα στην σκηνή του “Rotterdam Ahoy Arena”, αλλά και τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε με το μικρόφωνό της on-stage.

Ακόμη μας αποκάλυψε ποια είναι η συμμετοχή που της άρεσε πιο πολύ μέχρι στιγμής, σχολιάζοντας παράλληλα και την Ελληνική συμμετοχή της Στεφανίας στον φετινό διαγωνισμό.

‘Οσον αφορά την αντίδραση της στις έντονες κριτικές που ακούστηκαν στην Κύπρο για το κομμάτι μας απάντησε συγκεκριμένα:

«Ακούσαμε πολλά. Ήταν λίγο σοκαριστικό το να υπάρχουν όλα αυτά τα comments και για ‘μένα όταν αισθανόμουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σκεφτεί κάποιος άνθρωπος, έλεγα από μέσα μου «Μα δεν είναι έτσι». Ξέρεις, το πήρα λίγο με το πείσμα. Από ‘κει και πέρα νομίζω ότι ο κόσμος ξέρει ποια είμαι πλέον, τον χαρακτήρα μου. Καταλαβαίνει, επίσης, κάποιος 100% τον στίχο του El Diablo και το συναίσθημα που βγάζει αυτό το τραγούδι. Και μένουμε στο fun κομμάτι, γιατί εννοείται πως μιλάμε για διασκέδαση και για party μέσα στο τραγούδι (…), οπόταν όπως καταλαβαίνεις το πήραμε λίγο στην πλάκα, γιατί πραγματικά… είναι απλά ένα τραγούδι!»

Η Έλενα έκλεισε τη συνέντευξη με ένα πολύ θετικό μήνυμα προς όλους τους θαυμαστές της και αναγνώστες μας:

«Αρχικά να σας πω ότι θέλω πάρα πολύ να σας δω σύντομα, γιατί έχω μια ιδιαίτερη σχέση με την Κύπρο. Έχω κάνει πάρα πολλά live, έχω έρθει για διακοπές, έχω φίλους… Σας εύχομαι να πραγματοποιήσετε τα πιο τρελά σας όνειρα, να έχετε τσαγανό και να μην κολλάτε για τίποτα. Να είστε πάντα ο εαυτός σας! Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσα από το τραγούδι μου, ότι δεν μπορεί κανένας να μας εγκλωβίσει, σε καμία περίπτωση.»

Ευχαριστούμε την Έλενα Τσαγκρινού για τη σύντομη κουβέντα που είχαμε και τις ευχόμαστε τα καλύτερα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στον Ανδρέα Αναστασίου, Head of Press του CYBC.

Το μόνο που απομένει εκ μέρους μας είναι να ευχηθούμε… (όλοι μαζί, με το 1, με το 2, με το 3):

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΕΝΑ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΠΡΟΣ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending