fbpx

Σημείο δειγματοληψίας Rapid Τest στο Nicosia Mall!

Το Nicosia Mall πληροφορεί ότι έξω από την κεντρική του είσοδο, διενεργούνται δωρεάν έλεγχοι με rapid test αντιγόνου.

Ο απόλυτος προορισμός shopping και ψυχαγωγίας, μας υποδέχεται ξανά, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε τις πιο απολαυστικές, ασφαλείς και incredible στιγμές μας, υγιείς και την ώρα που εμείς επιθυμούμε. Κάτι που επιτυγχάνει με την παροχή δωρεάν ελέγχων με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, των γνωστών σε όλους μας rapid test, τα οποία πραγματοποιούνται από τη μέρα επαναλειτουργίας του, τη Δευτέρα 10 Μάϊου, έξω απο την κεντρική του είσοδο.

Οι ώρες διεξαγωγής των rapid tests στο Νicosia Mall, είναι οι αυτές που ανακοινώνονται απο το Υπουργείο Υγείας.

Το Nicosia Mall μας περιμένει λοιπόν ξανά, λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και διασφαλίζοντας πλήρως την ασφάλεια και υγεία των επισκεπτών και των εργαζόμενων του, ως εξής:

  • Συνεχής καταμέτρηση των επισκεπτών και επιβεβαίωση της τήρησης του μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου.
  • Θερμομέτρηση όλων των επισκεπτών και εργαζομένων.
  • Τοποθέτηση σημείων απολύμανσης και προστατευτικά γάντια σε όλες τις εισόδους αλλά και σε πολλά άλλα σημεία εντός των χώρων διακίνησης των επισκεπτών και εργαζομένων.
  • Συνεχής υπενθύμιση και παρότρυνση των επισκεπτών μέσω σημάνσεων και ηχητικών αναγγελιών όπως τηρούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας και υγείας
  • Εντατικοποίηση της καθαριότητας των χώρων διακίνησης επισκεπτών και συνεχής απολύμανση σημείων συχνής επαφής, από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού και απολύμανσης.
  • Μόνιμη παρουσία συνεργείου καθαρισμού και απολύμανσης στους χώρους υγιεινής (WC).
  • Συνεχόμενη ροή φρέσκου αέρα.
  • Αύξηση του προσωπικού ασφαλείας και συνεχής παρακολούθηση και επιβεβαίωση της τήρησης των οδηγιών και συστάσεων των αρμοδίων αρχών.

Επιστρέφουμε λοιπόν στο Nicosia Mall ακόμη πιο ασφαλείς και υγιείς, τηρώντας τα ενδεικνυόμενα μέτρα και προστατεύοντας εμάς και τους γύρω μας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending