fbpx

Μεσογειακό  Φόρουμ Ειρήνης Ροταρακτ – “MEDICON Peace Forum”!

Με ιδιαίτερη περηφάνια οι όμιλοι Ρόταρακτ, οι οποίοι αποτελούν τη νεολαία του Ρόταρυ, ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του  Μεσογειακό Φόρουμ Ειρήνης Ρόταρακτ‘MEDICON Peace Conference’ που θα διεξαχθεί στην Κύπρο, στην επαρχία Αμμοχώστου στο ξενοδοχείο Golden Coast Beach Hotel,αυτό το Σάββατο, στις 22 Μαΐου 2021, η ώρα 15:15 μμ.

Το Φόρουμ Ειρήνης θα μεταδίδεται ζωντανά από τις σελίδες του Ρόταρακτ στην Κύπρο, στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή στο Facebook στους ακόλουθους συνδέσμους:

www.facebook.com/Medicon2021Cyprus

www.facebook.com/RotaractDistrict2452

www.facebook.com/RotaractMediterranean

Οι Ροταρακτορς, νέοι 18 χρονών και άνω, ενεργοί  πολίτες, έχουν εργαστεί εθελοντικά για να πραγματοποιηθεί στην Κύπρο αυτό το ετήσιο συνέδριο. Το συνέδριο είναι από τα πρώτα συνέδρια διεθνούς εμβέλειας που θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο το 2021 με φυσική παρουσία και που θα μεταδίδεται ζωντανά διαδικτυακά.

Με θεματική την Ειρήνη – Οικονομία – Αειφόρο Ανάπτυξη κατά την Covid-19 εποχή, το Φόρουμ   θα φιλοξενήσει υψηλού επιπέδου ομιλητές , όπως το γνωστό οικονομολόγο και καθηγητή Θεόδωρο  Παναγιώτου – CIIM, το γνωστό διεθνολόγο και καθηγητή  Farid Mirbagheri – UNIC, και τη γνωστή ακαδημαϊκό σε θέματα ισότητας, Δρ Μαρία Χατζηπαύλου.

Συντονίζει η Σεμέλη Κυριακού, γραμματέας του Ρόταρυ Κύπρου ενώ θα απευθύνουν το συνέδριο ηγέτες του Ρόταρυ και του Ρόταρακτ στην Κύπρο και στην Ευρώπη. Θα ακολουθήσει εργαστήρι όπου οι Ρόταρακτορς θα προτείνουν δράσεις ειρήνης που μπορούν να υλοποιηθούν.

Μέγας χορηγός του Φόρουμ Ειρήνης  είναι το Cyprus International Institute of Management –CIIM και υποστηρικτής το Ρόταρυ Κύπρου. Μάλιστα στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι δράσεις ειρήνης του ροταρυ/ροταρακτ όπως και οι υποτροφίες που διατίθενται από το CIIM για την οικογένεια και φίλους του Ροταρυ/Ροταρακτ. Συντονιστής της ζωντανής μετάδοσης είναι η Unitrustmedia Ltd.

To συνέδριο διοργανώνεται από το μεσογειακό οργανισμό Ρόταρακτ – MEDICON(MDIO) και τους ομίλους Ρόταρακτ της Περιφέρειας 2452 με 15000 μέλη ενεργούς νέους σε 24 χώρες στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή.

Τι είναι το Ρόταρακτ?

Το Ρόταρακτ είναι η  νεολαία των ομίλων Ρόταρυ. Αποτελείται από νέους και ενεργούς πολίτες 18 χρονών και άνω. Στόχος του Ρόταρακτ είναι η δημιουργία δράσεων για ενημέρωση του κοινού για θέματα που αφορούν την κοινωνία των πολιτών και τη νεολαία, τη δημιουργία δράσεων προς βοήθεια φιλανθρωπικών οργανώσεων και τη διοργάνωση εκδηλώσεων με ομιλητές για θέματα επιχειρηματικότητας, διεθνή θέματα και τρέχοντα θέματα κ.α.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending