fbpx

Τα Costa Coffee στηρίζουν την Παιδονευρολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου

Με έντονο το αίσθημα της ευθύνης τα Costa Coffee στηρίζουν με το δικό τους λιθαράκι και με όποιο τρόπο μπορούν την κοινωνία και το περιβάλλον το οποίο τους περιβάλλει. Τα Costa Coffee, επι ευκαιρία των 50 χρόνων λειτουργίας της αλυσίδας, με μια σειρά ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης έρχονται να στηρίξουν οικονομικά και με δωρεάν προϊόντα το έργο του Μακάρειου Νοσοκομείου, και πιο συγκεκριμένα την πτέρυγα της Παιδονευρολογικής Κλινικής, όπου νοσηλεύονται παιδιά με νευρολογικές παθήσεις και σοβαρές αναπηρίες.

Αυτή τη φορά οι δράσεις των Costa Coffee έχουν να κάνουν με προσφορά δωρεάν ροφημάτων στους συνοδούς των παιδιών που νοσηλεύονται, στο προσωπικό της πτέρυγας και αρκουδάκια για τα ίδια τα παιδιά. Την Τρίτη που μας πέρασε ο Marketing Manager της εταιρείας Symeonides Coffee Cyprus Ltd Πέτρος Κεττένης και η Marketing Specialist της εταιρείας Μαρία Νάτσικα, παρέδωσαν στον Διευθυντή της Παιδονευρολογικής Κλινικής Δρ. Γιάννη Ιωάννου, τον Επιστημονικό Διευθυντή του ΝΑΜ ΙΙΙ Δρ. Νεοφύτου Αντρέα και την Ιατρό Παιδονευρολογικής Κλινικής Δρ. Γαβαθά Μαρίνα εκατό τσαντούλες με τα vouchers για δωρεάν ροφήματα και τα αρκουδάκια.

Σε δήλωσή του ο κ. Κεττένης επεσήμανε την έμφαση που δίνει η εταιρεία στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και πως αυτή η ενέργεια είναι η έναρξη μιας όμορφης συνεργασίας με το Μακάρειο Νοσοκομείο, και διαβεβαίωσε πως έχουν προγραμματιστεί επιπλέον δράσεις για το 2021.

Επιπρόσθετα, τα Costa Coffee θα προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες catering σε εκδηλώσεις του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending