fbpx

Ξέρεις σε ποιο talent show είδαμε για πρώτη φορά την Έλενα Τσαγκρινού; (video)

Ίσως πριν τη Eurovision 2021 και το “El Diablo” να μην γνώριζες καν την Έλενα Τσαγκρινού. Ίσως να είσαι από αυτούς που τη θυμούνται ως μέλος του συγκροτήματος “OtherView”.

Αυτό, όμως, που σίγουρα δεν ήξερες (ή απλά δεν το θυμάσαι) είναι ότι την Έλενα Τσαγκρινού τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από ένα αγαπημένο ελληνικό talent show και μάλιστα σε πολύ νεαρή ηλικία!

Πάντως, η διαφορά στην εξωτερική της εμφάνισή της είναι μεγάλη, καθώς και στη φωνή και σκηνική της παρουσία που έχει μεγάλη βελτίωση.

Δες πιο κάτω το video από την εμφάνισή της:

Κι όμως! Η εκκρηκτική -σήμερα- Έλενα Τσαγκρινού έκανε την εμφάνισή της στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και μέχρι τώρα αυτή η συμμετοχή είχε παραμείνει σχετικά άγνωστη.

Στο video βλέπουμε την 14χρονη -τότε- Έλενα να ερμηνεύει «Τα Σμυρνέικα τραγούδια», αρκετά καλούτσικα για την ηλικία της, αλλά σίγουρα τότε το 12άρι δύσκολα θα το έπαιρνε. Σε αντίθεση με τώρα που έχει βάλει “fuego” στα προγνωστικά της Eurovision!

Συγκρίνοντας, λοιπόν, την Έλενα όπως την έχουμε δει στην σκηνή της Eurovision και όπως τη γνωρίσαμε στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και σίγουρα χρειάστηκε να κάνει πολύ “δρόμο” και κόπο για να πετύχει σ’ αυτό που είναι και κάνει σήμερα.

Γι’ αυτό η Έλενα Τσαγκρινού αποτελεί ένα σημαντικό παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους που έχουν όνειρα και δεν φοβούνται να τα κυνηγάνε!

Εσύ ήξερες για τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending