fbpx

Τα πιο αστεία “behind the scenes” περιστατικά κυπριακών συμμετοχών στη Eurovision! (video)

Όχι πες μου… τι θα ήταν η Eurovision χωρίς ευτράπελα; Καλά τα τραγούδια, τα χορευτικά και τα φαντακτερά outfits και σκηνικά, αλλά οι “ατυχίες” των καλλιτεχνών στη σκηνή είναι πολύ αστείες!

Πιο κάτω θα δείτε πως έχουν συμβεί τόσα τζιαι τόσα “behind the scenes” περιστατικά στις αποστολές της Κύπρου στη Eurovision που αν όχι όλοι, σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζαμε!

Υ.Γ: Τζιαι για να το ξεκαθαρίσουμε μιλούμε για απρόοπτα τζιαι αναποθκιές που έγιναν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, τα οποία αποκάλυψε η Εύη Παπαμιχαήλ, αρχηγός της κυπριακής αποστολής.

Δες εδώ τα πιο αστεία περιστατικά που έτυχαν στις κυπριακές συμμετοχές:

1
”Ela Ela Ela” (Come baby) – Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Εντάξει, -ίσως- να άκουσες ξανά την ιστορία με τα βαρέλια του Κωνσταντίνου στο Κίεβο, που δεν του τα εβάλαν ποττέ μέσα στο αεροπλάνο τζιαι έτσι ο Κωνσταντινούλλης μας θα έμενε χωρίς props στη σκηνή!

Όμως τζιείνο που εν ξέρεις είναι σε πόσες μάντρες του Κίεβου εκόψαν τζιαι επήαν τα μέλη της τότε αποστολής για να έβρουν τα ίδια βαρέλια τζιαι να τα βάψουν στο χρώμα που εθέλαν! Δες το βίντεο στο 1.46 – 2.09 τζιαι θα μάθεις.

2
”Replay” – Τάμτα

Δυστυχώς για την Τάμτα, το απρόοπτο που έτυχε δεν ήταν τζιαι τόσο διασκεδαστικό. Στην πρώτη πρόβα που έκαμε άκουεν άλλα των άλλων μέσα στο ακουστικό της (ξέρεις τζιείνο το πράμα που βάλλουν οι τραγουδιστές μέστο αυτί τους που εν όπως τα headphones).

Τζιαι να πεις ρε παιδί μου ήταν τόσο χάλια η φωνή της που εν άντεξε το μηχάνημα εν να είσσιεν μια λογική, αλλά ούτε καν (η Τάμτα εν φωνάρα)! Δες το βίντεο στο 0.10-0.34

3
”Femme Fatale” – Ευδοκία Καδή

Τούτη η ιστορία θυμίζει κάτι που τα βαρέλια του Χριστοφόρου. Το τραπέζι που είχε σαν prop η Κυπριακή αποστολή, μετά που 1000 βάσανα εκατάφερε να το στείλει, οι καρέκλες που την άλλην εμείναν στην Κύπρο τζιαι τελικά εβουρούσαν τα πλάσματα να ενοικιάσουν καρέκλες που ένα café του Βελιγραδίου που ήβραν τυχαία!

Λαλείτε να εν οι χορευτές που εστήσαν την ιστορία με το τραπέζι για να μεν το σηκώσουν σαν εκάθετουν πάνω η Ευδοκία; Εν τζιαι λαλείς την τζιαι βαρετή! Δες το βίντεο στο 0.41-1.41

4
”Fuego” – Ελένη Φουρέιρα

Μα ενομίζες πως με τη Φουρέιρα ετζιυλήσαν ούλλα τόσον απλά τζιαι ρόδινα όπως τα εθωρούσαμε που την τηλεόραση; Χαχαχα πάλε έππεσες έξω!

Η μια που τις 4 χορεύτριες της Ελενάρας μας, πριν από κάθε πρόβα έσπαζε το τακκούνι της τζιαι εβουρούσαν να της το δείσουν για να μπορέσει να φκει στη σκηνή!

Άμπα τζιαι η κορούα έκαμνε το επίτηδες για να μας φέρει γούρι τζιαι να κερδίσουμε; Πάντως αν εν για τούτο που το έκαμνε, πρέπει να έμεινε τζιαι τζιείνη να μαραζώνει ως τωρά που ήρταμε δεύτεροι! Δες το βίντεο στο 0.03-0.16

5
«Αν με θυμάσαι» – Δέσποινα Ολυμπίου

Μάλλον εν την εθυμηθήκαν ποττέ την καημένη τη Δέσποινα, αφού το λεωφορείο που ήταν να τους πάρει στο γήπεδο ακόμα καρτερούν το!

Όμως είδες α, ως τζιαι στη Eurovision οι Κυπραίοι έπρεπε να κάμουν θεαματική εισόδο, μιας τζιαι σίουρα εκτός που το ότι επήαν τελευταίοι εν να τους επεριμέναν τζιαι κανένα τέταρτο το λιόττερο.

Τώρα να δεις που εννάν για τούτο που εν μας εψηφίσαν τζιαι εν επεράσαμεν στον τελικό τότε! Δες το βίντεο στο 0.23-0.48

Πηγή

Γράψε μας στα σχόλια με ποιο αστείο περιστατικό εγέλασες πιο πολλά!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending