fbpx

Eurovision 2021: Η θέση που θα εμφανιστούν Κύπρος & Ελλάδα και η έκπληξη με την Παπαρίζου!

Όπως θα έχεις ενημερωθεί, η Κύπρος και η Ελλάδα πήραν το “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 22 Μαΐου, στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision!

Συγκεκριμένα, μετά τους 2 Ημιτελικούς (προκρίθηκαν 20 χώρες), θα δούμε συνολικά 26 χώρες να διαγωνίζονται. Οι υπόλοιπες συμμετοχές είναι οι «Big Five» (Ην. Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία) και η Ολλανδία (νικήτρια χώρα το 2019).

Στον Α’ ημιτελικό, προκρίθηκαν 10 από τις 16 χώρες, ανάμεσα τους η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το ”El Diablo”. Στον Β’ ημιτελικό συμμετείχαν 17 χώρες και προκρίθηκαν οι 10 από αυτές και ανάμεσα τους και η Ελλάδα με τη Στεφανία και το ”Last Dance”.

Instagram.com/@stefania_/@elenatsagkrinou_official

Στον τελικό του Σαββάτου θα δούμε τα τραγούδια των ακόλουθων χωρών: Νορβηγίας, Ισραήλ, Ρωσσίας, Αζερμπαϊζάν, Μάλτας, Λιθουανίας, Κύπρου, Σουηδίας, Βέλγιου, Ουκρανίας, Αλβανίας, Σερβίας, Βουλγαρίας, Μολδοβίας, Πορτογαλίας, Ισλανδίας, Σαν Μαρίνο, Ελβετίας, Ελλάδας, Φιλανδίας, Γερμανίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ιταλίας, Γαλλίας, Ισπανίας και Ολλανδίας.

Όπως θα δεις και πιο κάτω η έναρξη του τελικού θα θυμίζει κάτι από ”Fuego”, αφού η πρώτη χώρα που θα εμφανιστεί θα είναι η Κύπρος μας με την Έλενα Τσαγκρινού, ενώ η Ελλάδα με τη Στεφανία θα εμφανιστεί λίγο πιο μετά, στη 10η θέση!

Δες πιο κάτω τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό της Eurovision 2021:

Instagram.com/@eurovision

1
Η Έλενα Παπαρίζου κάνει ”come back” τη νύχτα του τελικού!

Όπως θα έχεις ήδη μάθει, τη βραδιά του τελικού η Έλενα Παπαρίζου θα επιστρέψει -κατά κάποιον τρόπο- στη σκηνή της Eurovision, 16 χρόνια μετά τη νίκη της στο Κίεβο το 2005.

Φέτος, διάφοροι νικητές του διαγωνισμού, μεταξύ αυτών και το ”number one” κορίτσι της Eurovision, θα τραγουδήσουν από μια ταράτσα της Ολλανδίας τα νικηφόρα τραγούδια τους με το σύνθημα ”Rock the Roof”!

Έτσι, χρόνια μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου θα την απολαύσουμε ξανά στην ερμηνεία του ”My Number One”, με την ίδια χορογραφία όπως τότε. #cantwait

Όπως κατάλαβες, το Σάββατο θα απολαύσουμε έναν τελικό που θα τα έχει όλα!

Ανυπομονείς κι εσύ για τον μεγάλο Τελικό της Eurovision 2021; Ποια χώρα θέλεις να κερδίσει;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending