fbpx

Αυτά είναι τα ζώδια που λατρεύουν να είναι single γιατί… «περνούν και μόνοι τους καλά»!

Κάποιοι άνθρωποι δεν αντέχουν τη μοναξιά και νιώθουν την ανάγκη να έχουν δίπλα τους έναν σύντροφο, με τον οποίο θα περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους και θα μοιράζονται χαρές και λύπες.

Κάποιοι άλλοι, όμως, «περνούν και μόνοι τους καλά, τα καταφέρνουν μια χαρά» όπως λέει και το γνωστό τραγούδι! Γι’ αυτό, λοιπόν, κι εμείς σου μαζέψαμε τα 5 ζώδια που τους αρέσει να είναι single, δηλαδή ελεύθεροι (και ωραίοι)!

Δες ποια ζώδια λατρεύουν να είναι single:

1
Δίδυμος

Freepik,com

Σίγουρα για τους Δίδυμους δεν έχεις ακούσει και τα καλύτερα… αφού είναι μια κρύο και μια ζέστη. Οι Δίδυμοι δεν αντέχουν με -τίποτα- το ρουτίνιασμα, ειδικά μέσα στη σχέση τους.

Άρα αν την «πάτησες» και ερωτεύτηκες Δίδυμο και θέλεις να είσαι μαζί του/της, θα πρέπει να έχεις κι εσύ την ίδια «δίψα» για νέες περιπέτειες καθημερινά, αλλιώς θα προτιμήσει την ελευθερία του/της!

Extra tip: να ξέρεις ότι στους Δίδυμους αρέσει να θέτουν δύσκολους στόχους και ότι αν πέσεις με τα μούτρα και τα δώσεις όλα με τη μια, τότε θα βαρεθεί γρήγορα γι’ αυτό έχε τον νου σου!

2
Τοξότης

Freepik.com

Οι φίλοι μας οι Τοξότες ανήκουν και αυτοί στην κατηγορία ζωδίων που περνούν και μόνοι τους καλά, αφού είναι ανεξάρτητοι, ενθουσιώδες και αισιόδοξοι από τη φύση τους και τρελαίνονται επίσης για περιπέτειες και αλλαγές!

Γενικά τους Τοξότες τους φοβίζουν οι δεσμεύσεις και ο σχέσεις και πολλές φορές δεν το παραδέχονται ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό ότι μπορεί να έχουν αισθήματα για κάποιο πρόσωπο.

Παρ’ όλα αυτά απολαμβάνουν -κάθε- στιγμή της μοναχικότητας τους, μιας και η ελευθερία τους είναι πολύ σημαντική γι’ αυτούς!

3
Κριός

Freepik.com

Πάμε στα αγαπημένα σε όλους μας Κριαράκια, τα οποία θέλουν να είναι ανεξάρτητοι και τους αρέσει να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους, γιατί πολύ απλά ξέρουν πώς μπορούν να περάσουν καλά!

Extra tip: Αν τον/την πιέσεις… τον έχασες! Γι’ αυτό προτίμησε να κρατάς τη σχέση σας σε χαλαρούς ρυθμούς.

4
Αιγόκερως

Freepik.com

Οι Αιγόκεροι «εκμεταλλεύονται» τη μοναξιά για να σκεφτούν και να βρουν τα πατήματα αλλά και τα θέλω τους. Πολλές φορές, όμως, απορροφούνται σε μεγάλο βαθμό από τη δουλειά, γιατί επιθυμούν να έχουν επαγγελματική καταξίωση και ανέλιξη.

Όσον αφορά τον έρωτα, έχουν μεγάλες απαιτήσεις γι’ αυτό και βρίσκουν -δύσκολα- ταίρι και ακόμα και αν είναι σε σχέση, θέλουν διαστήματα ησυχίας, ώστε να έχουν χρόνο να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους.

5
Ταύρος 

Freepik.com

Μια εξαίρεση στα ζώδια που αναφέραμε πιο πάνω είναι ο Ταύρος! Τα Ταυράκια, λοιπόν, είναι ζώδια της σχέσης και τους αρέσει πολύ να περνάνε χρόνο με το ταίρι τους, όμως αρέσκονται εξίσου να περνάνε χρόνο με τον εαυτό τους γι’ αυτό προσπάθησε να του/ της δίνεις τον κατάλληλο χώρο και χρόνο.

Extra tip: Αν δεις τον/την αγαπημένο/η σου να μην μιλάει πολύ τότε σημαίνει ότι αυτό έχει ανάγκη, οπότε -μην τον/τη ζαλίσεις- γιατί μπορεί να εκνευριστεί και το τελευταίο που θέλεις είναι να έχεις να κάνεις με έναν θυμωμένο Ταύρο!

Υ.Γ Αυτά τα ζώδια μπορεί να δείχνουν ότι παιρνούν και μόνοι τους καλά και ίσως δείχνουν ότι μπορεί να μην καίγονται να δεσμευτούν… αλλά όταν τους χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα είναι αφοσιωμένοι!

Γράψε μας τη γνώμη σου σε σχόλιο για τα πιο πάνω ζώδια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending