fbpx

Αυτές είναι οι top 10 πόλεις της Ευρώπης για ξέφρενα φοιτητικά πάρτι!

Καλή η ηρεμία που προσφέρουν τα online μαθήματα, όμως, φοιτητική ζωή χωρίς πάρτι «δεν λέει»… Κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα μας έλειψε πάρα πολύ (αν όχι -πιο πολύ- από οτιδήποτε άλλο) λόγω της πανδημίας.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις την τέλεια απόδραση, ερευνητές από το SlotsUp έχουν ανακαλύψει τους απόλυτους προορισμούς για ξέφρενα πάρτι στην Ευρώπη, έτσι ώστε να χαλαρώσει κάθε φοιτητής (και όχι μόνο) αυτό το καλοκαίρι!

Δες πιο κάτω τις top 10 «αμαρτωλές» πόλεις της Ευρώπης για ξέφρενα πάρτι:

Οι ερευνητές ανέλυσαν τις παροχές της κάθε πόλης σε όλη την Ευρώπη για να αποκαλύψουν ποιος προορισμός έχει τα περισσότερα να προσφέρει σε κάποιον που θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει με την ψυχή του!

Ό,τι κι αν σημαίνει για εσένα ένα πάρτι, αυτές οι πόλεις το έχουν! Από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε στριπτιτζάδικα, από ξενοδοχεία μέχρι εστιατόρια, από shows μέχρι θεματικά πάρκα διασκέδασης, μπαρ και καζίνο.

Πιο “wild” πόλη της Ευρώπης, λοιπόν, αναδείχθηκε το Λονδίνο με σκορ 548/800, αφού παρέχει 1310 σημεία νυχτερινής ζωής, 440 σημεία για υπαίθριες δραστηριότητες, 446 παραστάσεις και συναυλίες και 19.987 εστιατόρια, μπαρ και παμπ διάσπαρτα σε όλη την έκτασή της.

Ακολουθεί το Παρίσι στη δεύτερη θέση, σημειώνοντας “scor” 368, ιδιαίτερα για την κουζίνα του, τα κλαμπ και τα σόου (διαθέτει 17.144 εστιατόρια, μπαρ και παμπ) και για τα 553 αξιοθέατα νυχτερινής ζωής.

Στο πιο κάτω infographic μπορείς να δεις και τις υπόλοιπες πόλεις στη λίστα!

Η Πράγα βρίσκεται στην τρίτη θέση, με μια αρκετά ψηλή βαθμολογία (354) συγκριτικά πάντα με το γεγονός ότι είναι πολύ μικρότερη πόλη από τις δύο προηγούμενες! Ακολουθεί η Βαρκελώνη με 326/800, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται το Βερολίνο με 208 πόντους.

Εννοείται ότι από τη δεκάδα δεν θα μπορούσε να λείπει το Άμστερνταμ, το οποίο (προς έκπληξή μας) βρίσκεται στην 6η θέση.

Δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση που η Κύπρος δεν βρίσκεται στη λίστα. Οι παροχές μας μπορεί να μην είναι top, όμως, σίγουρα ως λαός ξέρουμε πώς να διασκεδάσουμε κι αυτό φαίνεται!

Εσύ σε ποια από αυτές τις Ευρωπαϊκές πόλεις θα ήθελες να παρτάρεις σύντομα και γιατί;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending