fbpx

Cablenet Mobile. Ήρθε για να αλλάξει την επικοινωνία μας!

Ένας υπέροχος purple κόσμος έχει μπει στην καθημερινότητά μας. Η Cablenet Mobile είναι ήδη εδώ για να μας αλλάξει τη ζωή και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές ελεύθερης και οικονομικής επικοινωνίας. Μέσα από τη νέα τηλεοπτική καμπάνια παρελαύνουν καθημερινοί άνθρωποι με διαφορετικές επικοινωνιακές ανάγκες. Ο «κολλητός» που θέλει να γράφει ασταμάτητα SMS και να λυγίζει το Internet, η fashion icon αδερφή που δεν αφήνει tutorial για tutorial, η μαμά που μιλάει με τις ώρες και η γιαγιά «είδωλο» που μαθαίνει όλα τα νέα γιατί έχει κάνει το κινητό… σκουλαρίκι. Ακόμα και ο καθηγητής έμαθε το TikTok και πια σερφάρει ασταμάτητα όπως και η εντυπωσιακή Μαρία που θέλει να ανεβάζει συνέχεια photo και να μαζεύει καρδούλες και likes.

Πλάνα κινητής σχεδιασμένα για όλες τις ανάγκες δημιουργήθηκαν για να είναι όλοι χαρούμενοι και να βρουν εκείνο που τους ταιριάζει περισσότερο. Ναυαρχίδα της επικοινωνίας της Cablenet Mobile είναι το πλάνο Purple Max, που όπως λέει και το όνομά του τα έχει όλα… στο max! Unlimited Data, SMS και Ομιλία μόνο με €25 το μήνα και χωρίς 24μηνο συμβόλαιο. Όχι τυχαία λοιπόν το motto του είναι Purple Max και… relax!

Ο νέος κόσμος επικοινωνίας της Cablenet Mobile ακούγεται δυνατά τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο μέσα από ένα τραγούδι που ξεχωρίζει και παρουσιάζει όλους τους χαρακτήρες και τα benefits που απολαμβάνουν!

Η Cablenet συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το ελληνικό creative agency 4 Wise Monkeys που ανέλαβαν να δημιουργήσουν μία integrated καμπάνια αλλά και τη νέα εικαστική ταυτότητα της Cablenet Mobile. Η σκηνοθεσία των videos έγινε από τον Φοίβο Κοντογιάννη σε παραγωγή της SEMIO Productions.

H Cablenet Mobile ετοιμάζει πολλές ακόμα εκπλήξεις γι’ αυτό stay tuned και σίγουρα… stay purple!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending