fbpx

Το SΤΕΑΜers Summer Camp 2021!

Το SΤΕΑΜers Summer Camp 2021 του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου είναι εδώ!

Το πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων έρχεται για να προσφέρει ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση σε παιδιά ηλικίας 9-11 ετών (παιδιά που έχουν τελειώσει την Δ’, Ε΄ και Στ Δημοτικού).

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο στα πρότυπα του προγράμματος “The STEAMers”.

Με τη βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτών και σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον θα εισαχθούν σε πρωτότυπες και δημιουργικές δραστηριότητες με στόχο την ευχάριστη απασχόληση τους αλλά και την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους σε διάφορα πεδία.

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα εμπλακούν σε δραστηριότητες που θα περιλαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων Τεχνολογίας, Επιστήμης και Έκφρασης (ρομποτική, προγραμματισμός, δημιουργία κινουμένου σχεδίου, μουσικές δραστηριότητες, χαρτογράφηση περιοχής, δημιουργική γραφή, κατασκευές καθώς και άλλα πολλά θέματα).

Επιλέγοντας το πρόγραμμα αυτό, το παιδί σας εξασφαλίζει δημιουργικές ώρες απασχόλησης εκτός σχολικού περιβάλλοντος σε ένα σύγχρονο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον που επιτρέπει στο παιδί να διασκεδάσει, να κοινωνικοποιηθεί και να αποκομίσεις νέες εμπειρίες.

Το πρόγραμμα  θα επαναληφθεί σε τρία διαδοχικά δεκαπενθήμερα (28 Ιουνίου – 9 Ιουλίου, 12 Ιουλίου – 22 Ιουλίου και 26 Ιουλίου – 6 Αυγούστου) και το κάθε παιδί έχει δικαίωμα συμμετοχής σε 1 δεκαπενθήμερο μόνο. Έναρξη στις 8πμ μέχρι τις 1μμ με 2 ενδιάμεσα διαλείμματα.

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα και μια ολιστική προσέγγιση του συνδυασμού STEM & ARTS!!!!

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22877510

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ.

Για εγγραφές πατήστε ΕΔΩ.

Κόστος συμμετοχής 30 ευρώ για κάθε παιδί ΓΙΑ ΈΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ!

Τα πρώτα δέκα παιδιά που θα εγγραφούν κερδίζουν ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή!

Τελευταία ημερομηνία εγγραφών 20 Ιουνίου 2021

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Καινοτομία, διασκέδαση, παιχνίδι, ομαδικότητα, αυτοπεποίθηση, κοινωνικοποίηση.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending