fbpx

MATEvent: Η αξία της συνύπαρξης διαφορετικών κουλτούρων & πολιτισμών – Ερχόμαστε πιο κοντά!

Σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή μιας εκδήλωσης, η οποία στοχεύει να φέρει κοντά φοιτητές/ήτριες και άλλα νεαρά άτομα που προέρχονται από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο, μέσα από την υλοποίηση διαδραστικών δραστηριοτήτων διαπολιτισμικού χαρακτήρα και να στείλει, έτσι, μήνυμα κατά του ρατσισμού και υπέρ του σεβασμού στη διαφορετικότητα ανάμεσα στα άτομα αυτά.

Πρόκειται για την Eκδήλωση ΜΑΤΕ (MATEvent), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, στις 19:00 και απευθύνεται σε ντόπιους/ες και αλλοδαπούς/ές φοιτητές/ήτριες και άλλα νεαρά άτομα, τα οποία ασχολούνται ή ενδιαφέρονται για θέματα διαπολιτισμικότητας.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών και η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται δωρεάν ποτό και σνακς.

Οι  ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση μέσω του πιο κάτω συνδέσμου, μέχρι την Τρίτη, 22 Ιουνίου:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfT84GCUPnh7–OARR4Tt2rsqcMKb_GBBHeOQH3hXTmx5VXaQ/viewform?usp=sf_link 

Τονίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που προνοούνται για την προστασία από τον κορωνοϊό COVID-19.

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο 22466633 ή να στείλετε e-mail στο marinos.petrou@mmclearningsolutions.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending