fbpx

Οι Måneskin θα κάνουν το πρώτο τους live στο TikTok και σίγουρα δεν θες να το χάσεις!

Μπορεί η Eurovision 2021 να πέρασε (τώρα να ήταν κι άλλη), αλλά ο πυρετός που φέρει το όνομα “Måneskin” καλά κρατεί!

Εκτός από το “Zitti e Buoni”, το τραγούδι με το οποίο νίκησαν δηλαδή, οι fans του συγκροτήματος ανά το παγκόσμιο, ακούνε πλέον “on repeat” όλα τους τα τραγούδια. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι το “Coraline”, το “I Wanna Be Your Slave”, το “Zitti e Buoni” και πολλά πολλά άλλα βρίσκονται στις παγκόσμιες τάσεις.

Αν είσαι κι εσύ ανάμεσα σ’ αυτούς τους fans που έχουν κολλήσει με τους Ιταλούς νικητές, λοιπόν, σου έχουμε ευχάριστα νέα… Ήρθε η ώρα να τους απολαύσεις και πάλι live!

Δες πιο κάτω πότε και πού μπορείς να απολαύσεις τους “Måneskin” live:

@therealmaneskinWednesday 16th June at 5 pm live on @tiktok from Berlin. Stay tuned ⚡️♬ suono originale – Måneskin

Οι Måneskin θα σου κρατήσουν συντροφιά σε ζωντανή μετάδοση… έστω και διαδικτυακά, την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 18:00 (ώρα Κύπρου)!

Μέσα από τον καινούριο τους λογαριασμό στο TikTok, που περιττό να σου πω ότι ήδη μέσα σε 4 μόλις μέρες από τη δημιουργία του μετρούν πάνω από 1 εκατομμύριο followers, οι @therealmaneskin θα εκπέμπουν live από το Βερολίνο. Εσύ ακόμη να τους κάνεις Follow;

Το live θα έχει διάρκεια μισή ώρα (ξέρω, θα ήθελες περισσότερο, αλλά…) και θα πουν όλα αυτά τα τραγούδια που σίγουρα έχεις μάθει απ’ έξω, αλλά και το “Beggin’” που αυτήν την ώρα φιγουράρει στις κορυφές των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών charts!

Εσύ πόσο ανυπομονείς γι’ αυτό το live;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending