fbpx

Αυτά είναι τα 5 φουσκωτά (που δεν θέλουμε) αλλά θα δούμε φέτος στις παραλίες!

Κάθε χρόνο στην Κύπρο βλέπουμε σε κάθε παραλία και πισίνα τα γνωστά φουσκωτά… Κύκνους, φλαμίνγκο, donuts και unicorns, αφού ο Κυπραίος (εκτός που τις παγωνιέρες του) κουβαλά τζιαι ένα φουσκωτό… Έτσι για να έσσιει να το βουρά που πίσω άμαν σηκώσει λλίον αέρα!

Ε κανεί, εβαρέθηκεν τα η ψυσσιή μας, αφού σαν να τζιαι “επέρασεν η πογιά τους” πλέον! Γι’ αυτό φέτος σου βρήκαμε άλλα, έτσι για να κάμεις τη διαφορά! #not

Πιο κάτω, λοιπόν, σου έχουμε κάποια φουσκωτά που εκάμαν -ήδη- την εμφάνιση τους στο εξωτερικό τζιαι σίουρα εν θα αρκήσουν να έρτουν τζιαι στην Κύπρο. Το μόνο καλό ένι ότι επιτέλους θα “αντικαταστήσουν” τα προηγούμενα, ΑΛΛΑ που την άλλη εν να γεμώσουν -πάλε- οι κυπριακές παραλίες!

Δες ποια φουσκωτά θα κατακλύσουν φέτος τις κυπριακές παραλίες:

1
«Η ροζ λιμουζίνα»

Enimerotiko.gr

Πρώτον τζιαι καλύτερον που έκαμε την εμφάνιση του στο εξωτερικό εν το φουσκωτό ροζ λιμουζίνα (τζιαι δεν αρκεί να έρτει τζιαι στην Κύπρο).

Το συγκεκριμένο γιγαντιαίο φουσκωτό έσσιει μήκος περίπου 6,5 μέτρα και πλάτος 3,5 μέτρα, οπότε υπάρχει άφθονος χώρος για να πάρεις εσύ τζιαι η παρεά σου ούλλα τα “απαραίτητα”.

Έσσιει ενσωματωμένα φουσκωτά καθίσματα για 6 άτομα. Τζιαι το καλύτερο; Υπάρχουν έξι θήκες για ποτήρια… τζιαι ένα ενσωματωμένο ψυγείο που μπορείς να το γεμίσεις με πάγο για να διατηρήσεις τα ποτά σου κρύα (π.χ τις μπίρες σου που τες θέλεις “τσακρίν” ως typical Κυπραίος)!

Εκτός που το ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να κάτσετε και να απολαύσετε το ποτό σας (με μέτρο πάντα), υπάρχει τζιαι χώρος για να απλωθείτε τζιαι να κάμετε την ηλιοθεραπεία σας!

Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάμεις είναι να το παραγγείλετε με την παρέα σου τζιαι τα καλοκαιρινά σας σχέδια εν έτοιμα να τεθούν σε δράση.

2
Αυτοκίνητο τύπου golf (limited edition)!

FUNBOY

Το ρετρό στρώμα της Barbie κλείνει φέτος 50 χρόνια ζωής και αυτή είναι η επετειακή κυκλοφορία των φουσκωτών της, η limited edition “Funboy x Malibu Barbie”.

Η συλλογή επαναφέρει μνήμες από την παλιά “chic ζωή” της ξανθιάς κούκλας και θα κάνει το όνειρο κάθε Κυπραίας που έπαιζε με την Barbie πραγματικότητα, αφού τζιείνα που έβλεπεν στις κασέττες τζιαι τα DVD εν να “ζωντανέψουν” στην παραλία!

Τα σχέδια έχουν αέρα που θυμίζει 70’s και σε ταξιδεύουν στα νερά μιας πισίνας πολυτελούς έπαυλης στο Μαλιμπού, όπου φαντάζεσαι να επιπλέεις με ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο χέρι (γι’ αυτό τζιαι ονομάστηκε “Funboy x Malibu Barbie”).

Ένα που τα δημοφιλέστερα σχέδια της συλλογής είναι το πιο πάνω αυτοκίνητο (τύπου golf), το οποίο εν που τα πιο ακριβά σχέδια της συλλογής, αφού η αξία του φτάνει μέχρι και 129$!

3
Φουσκωτό αεροπλάνο

FUNBOY

H ίδια συλλογή, Funboy x Malibu Barbie, διαθέτει ακόμα και αεροπλάνο για τους “travelers” της παρέας.

Μιας τζιαι τον τελευταίο 1,5 χρόνο εν εκαταφέρες να ταξιδέψεις, λόγω της πανδημίας, θα “ταξιδέψεις” τωρά… στα γαλάζια νερά του Πρωταρά, της Λεμεσού, της Λάρνακας ή ακόμα τζιαι της Πάφου. Έτσι για να νιώσεις ότι είσαι στο αεροπλάνο τζιαι πάεις εξωτερικό χαχαχα!

Το συγκεκριμένο φουσκωτό – αεροπλάνο είναι εμπνευσμένο από το private jet της Barbie… με τιμή 99$! Τωρά που θωρώ τες τιμές, άμπα τζιαι εν να μας μείνουν τα φλαμίγκο τζιαι τα donuts νομίζω…

4
Καμπριολέ αμάξι

FUNBOY

Θα μπορούσε να λείπει που τη συλλογή το ροζ κάμπριο αμάξι της Barbie; Όχι φυσικά…

Πάντως το μόνο σίουρο είναι ότι αν κάμει τζιαι στην Κύπρο την εμφάνιση του το συγκεκριμένο φουσκωτό… εν να μπορούν οι Κυπραίοι να κάμουν τζιαι το καμάκι τους στην παραλία με την ατακάρα “μπες μεστο καμπριολέ πάμε για κανένα καφέ”! #oh_no!

Υ.Γ: Στη συλλογή υπάρχουν και το φουσκωτό-κουλούρα, καθώς και η πετσέτα Barbie που όμως είναι -ήδη- sold out!

5
Φτερά αγγέλου

homecrux.com/Image: FunBoy

Θυμάσαι τη φωτογράφιση των παιχτών του GNTM 2020 στη 2η δοκιμασία των bootcamps; Αν όχι, θα τη ζήσεις φέτος live!

Αυτό το νέο float φουσκώνει σε μόλις τρία λεπτά με στεγνωτήρα μαλλιών ή ηλεκτρική αντλία και πιστεύω ότι θα προτιμηθεί στις κυπριακές παραλίες και θα γίνει κατά 99% ο νέος κύκνος.

Εκτός από τη χαλάρωση που θα προσφέρει, ταυτόχρονα θα λειτουργεί και ως το “απόλυτο” καλοκαιρινό αξεσουάρ για την κάθε Κυπραία που θα ήθελε να ήταν πέρσι στο GNTM τζιαι να ποζάρει πάνω.

Αν θες, λοιπόν, να έχεις κι εσύ αυτό το “Instagrammable” φουσκωτό στην πισίνα σου μπορείς να το παραγγείλεις online στο Amazon για 99$ ή να έβρεις έστω καμιάν απομίμηση (π.χ από τη Walmart από 38,53$) για να σου έρτει πιο φτηνό!

Εσύ πιο από τα πιο πάνω φουσκωτά θα πάρεις φέτος στην παραλία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending