fbpx

Ο Χρήστος Μάστορας στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους είναι κατά του εμβολίου! (βίντεο)

Τα κρούσματα τις τελευταίες μέρες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο σε Κύπρο και Ελλάδα, και μαζί με αυτά αυξάνεται και ο “φόβος” μήπως μας κλείσουν ξανά και χάσουμε ακόμα ένα καλοκαίρι.

Γι’ αυτό και ο Χρήστος Μάστορας, όπως και πολλοί άλλοι τραγουδιστές και διάσημοι, στέλνουν το δικό τους μήνυμα όσον αφορά τον εμβολιασμό.

Μέσα από ένα 4λεπτο βίντεο, το οποίο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες με σχεδόν μισό εκατομμύριο views, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος πήρε την απόφαση να κάνει το εμβόλιο.

Δες περισσότερα πιο κάτω: 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras)

Το κύριο μήνυμα του βίντεό του είναι πως πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε, γιατί ο φόβος είναι ο εχθρός της αγάπης. Πιο συγκεκριμένα είπε:

“Αισθάνθηκα πως όσο μαγικά ξεκίνησε η πρώτη συναυλία του καλοκαιριού και άκουσα τις φωνές σας να τραγουδάνε τους στίχους μας, έτσι θα μπούμε πάλι μέσα στα κελιά μας. Ο φόβος όμως έχασε. Τον Οκτώβριο του 2020 νόσησα από τον Covid και χθες έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου AstraZeneca που ξέρω ότι δεν αγαπάτε πολύ. Έκανα το χρέος μου όμως απέναντι σε μια κοινωνία που αιμορραγεί καθημερινά, που σύντροφοι γονείς και παιδιά δεν προλαβαίνουν να πουν αντίο σε αυτούς που φεύγουν γιατί πολύ απλά δεν επιτρέπεται.

Φανταστείτε τον πόνο για κάποιον προτού πεθάνει, και τον πόνο αφού πεθάνει γι΄ αυτούς που αφήνει πίσω. Μέχρι πρότινος δε μπορούσαν να παραστούν ούτε στο ύστατο χαίρε. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αυτούς που θα πουν ότι το εμβόλιο δεν κάνει τίποτα. Μήπως χρειαζόμαστε δέκα χρόνια βασανιστικών μέτρων για να γίνουν οι κατάλληλες για εκείνους έρευνες και μελέτες; Ακόμα και αν είναι έτσι, τι γνώμη έχετε γι΄ αυτούς που θαρραλέα παίρνουν μέρος στις δοκιμές; Είναι κορόιδα ή ήρωες; Αν δεν υπήρχαν αυτοί δε θα υπήρχαν εμβόλια για κανέναν ιό.”

Τα περισσότερα σχόλια κάτω από το βίντεό του, ήταν πολύ ενθαρρυντικά και πολύ υποστηρικτικά σε όλα αυτά που είπε. Σίγουρα, κάποια από τα πράγματα που αναφέρει, είναι σκέψεις που πέρασαν λίγο πολύ από το μυαλό όλων μας.

Γιατί ο εμβολιασμός δεν είναι κάτι που αφορά μόνο ένα άτομο, μια οικογένεια, μια πόλη ή μια χώρα. Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο, πέρα από αυτό. Μας αφορά όλους. 

Τι λες; Ίσως πρέπει να το ξανά σκεφτείς και να κάνεις το εμβόλιο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending