fbpx

Τελετή Αποφοίτησης Πανεπιστημίου UCLan Cyprus 2021!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus. Η τελετή έλαβε χώρα τη Δευτέρα, 12 Ιουλίου, στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κας Αννίτας Δημητρίου.

Εμφανώς συγκινημένη, η τέως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, κα Αννίτα Δημητρίου, εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια στους απόφοιτους του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, ενώ συνεχάρη το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τη συνεχή πρόοδο και ανάπτυξή του μέσω οπτικογραφημένου μηνύματος που απέστειλε. Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη σε όλους αποφοίτους: «Να έχετε όραμα γιατί τα οράματα δεν σβήνουν και δεν γερνούν ποτέ».

Σε δήλωση του, ο CEO και Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, κος Φλώρος Βωνιάτης, σημείωσε ότι «πρωταγωνιστές αυτής της βραδιάς είναι οι  απόφοιτοί μας και είμαστε περήφανοι που κρατούν στα χέρια τους δύο πολύ ισχυρά εφόδια, το πτυχίο του δικού μας Πανεπιστημίου, αλλά και το πτυχίο του UCLan του Ηνωμένου Βασιλείου. Γι’ αυτό το επίτευγμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό προσωπικό μας, γιατί μέσα από τη σκληρή εργασία μπορούμε να απολαμβάνουμε τέτοιες στιγμές περηφάνιας και συγκίνησης. Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους γονείς των αποφοίτων μας, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο ταξίδι της ακαδημαϊκής γνώσης. Απόφοιτοί μας, να θυμάστε ΠΑΝΤΑ ότι το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, το δικό σας πανεπιστήμιο, θα είναι πάντα δίπλα σας σε κάθε βήμα στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας εξέλιξη».

O Πρύτανης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, Καθ. Πανίκκος Πουτζιουρής, αφού συνεχάρη τους απόφοιτους, διαβεβαίωσε πως «θα συνεχίσει να τους αγκαλιάζει με νέα προγράμματα σπουδών, προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, ερευνητικές μελέτες και άλλες πρωτοβουλίες τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. H έρευνα, η ανάπτυξη, η υλοποίηση και δημιουργία νέων ευκαιριών για τους νέους συγκαταλέγονται ανάμεσα στους στρατηγικούς μας στόχους».

Η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε με πιστή τήρηση όλων των Διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας καθώς και μέτρων προστασίας και πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, ως το μόνο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, βρίσκεται κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan) του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι πλήρως αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, καθώς και από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA). Ως εκ τούτου, οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus έλαβαν δύο πτυχία, από τα Πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK, πλήρως αναγνωρισμένα σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending