fbpx

5+1 ελληνικά τραγούδια που πήγαν τα «βρώμικα» υπονοούμενα σε άλλο level & δεν είχες ιδέα!

Στην εποχή που ζούμε -εκτός των άλλων- η μουσική βιομηχανία δεν θα μπορούσε να μην «εξελιχθεί» μαζί με την τεχνολογία. Έλα, όμως, που η εξέλιξη αυτή σε πολλές περιπτώσεις έχει (προ πολλού) πάρει μια… λάθος πορεία!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούσαμε αρκετά «βρώμικα» ή αλλιώς σεξουαλικά υπονοούμενα σε διάφορα τραγούδια, άλλοτε φανερά και άλλοτε… καλά «κρυμμένα» πίσω από -φαινομενικά- «κανονικούς» ή αθώους θα λέγαμε στίχους.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε 5+1 ελληνικά κομμάτια με ΧΧΧ υπονοούμενα που ίσως να μην πρόσεξες ποτέ!

1
Βαλάντης – «Στο Ασανσέρ»

Έλα, παραδέξου το! Σίγουρα έπιασες τον εαυτό σου σε κάποια φάση να τραγουδά -γεμάτος πάθος- στα beach bars (και όχι μόνο) «στο ασανσέρ που συναντιόμαστε φανταζόματε…»! Έδωσες όμως ποτέ πραγματική έμφαση στους στίχους;

«Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε, φανταζόμαστε να συμβαίνουνε τα πιο τρελά, στο ασανσέρ που συναντιόμαστε, δεν κρατιόμαστε και μια μέρα θα γίνουν πολλά». Σε ποια «πολλά» αναφέρεται ο Βαλάντης άραγε και γιατί θέλει να «πατήσει το stop ξαφνικά»; Η απάντηση δική σας! 😉

2
Antzy Samiou – «Το αδύνατο σημείο μου»

Πηγαίνουμε μερικές δεκαετίες πίσω και συγκεκριμένα στο 1993, τότε δηλαδή που πρωτοκυκλοφόρησε το κομμάτι. Και εκεί που λες «οκαυ πόσο πιο ‘ανώμαλα’ να ήταν τα πράγματα το ’93 από σήμερα;», έρχεται η Άντζυ και… το ανατρέπει!

Δώσε λίγη σημασία στους στίχους «μη με ρωτάς πού θα μου δώσεις το φιλί, αφού τ’ αδύνατο σημείο μου το ξέρεις..» και συνεχίζει «εκεί που καίγομαι πολύ, θέλω να νιώσω το φιλί (…) πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά». Αφήνω αυτό εδώ και δεν σχολιάζω τίποτα άλλο!

3
Φουρέιρα – «Αεράκι (Το θηλυκό)»

Αγαπημένη, ταλαντούχα και θεάρα! Και ναι, φυσικά αναφέρομαι στην Ελένη Φουρέιρα! Το νέο της single «Αεράκι (Το θηλυκό)» έχει ήδη γίνει viral σε Κύπρο και Ελλάδα και είναι το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι για το 2021!

Ας βάλουμε, όμως, τους στίχους του κάτω από τον «φακό», γιατί νομίζω πέρνουμε (και εδώ) λίγα “XXX signals”! «Πέρνα μέσα μου αεράκι, αγοράκι λαίμαργο. Να σε κάνω ένα βραδάκι Φάρο στη Φολέγανδρο» και συνεχίζει «τώρα μιλάει το κορμί, που σου αρέσει…». Ποιο αεράκι να περάσει μέσα σου Ελενάρα μου και ποιον ή τι ακριβώς θα κάνεις… φάρο; Δεν μας τα λες καλά!

4
Αθηνά Χρυσαντίδου – «Πάνω Κάτω»

Όλοι έχουμε αντιληφθεί το νέο “trend” της γενιάς μας, δηλαδή τους πάντες να το «γυρίζουν» σε… τραγουδιστές! Δεν θα μπορούσε να λείπει από την τάση αυτή και η Αθηνά Χρυσαντίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το reality show “Power of Love”!

Το ρεφρέν του κομματιού «Πάνω Κάτω» πάει κάπως έτσι «Πάνω κάτω δεν θα μ’ αφήνεις, θα σε ανάβω και δεν θα σβήνεις…»! Και εκεί που λες «εντάξει, δεν είναι και τοοόσο τραγικό», συνεχίζει «Πάνω κάτω μέχρι να λιώσω (…) θα παρακαλάς να τελειώσω και εγώ θα θέλω άλλο τόσο»! Το αφήνω ως εδώ. Η ερμηνεία των στίχων βρίσκεται στα «βρώμικα μυαλά» σας.

5
Stavento – «Μέσα σου»

Σί-γου-ρα έχεις ακούσει το συγκεκριμένο κομμάτι πάνω από μια φορά! Μεγαλώσαμε με αυτό άλλωστε! Ο -εδώ και μερικά χρόνια πατέρας- γνωστός σε όλους μας Stavento (Μιχάλης Κουινέλης), ραπάρει αρκετά… «βρώμικους» στίχους και… όχι, δεν αναφέρομαι μόνο στο «Μέσα σου μία στιγμή αν ζούσα», αφού αυτό είναι σχετικά ήπιο!

Έχεις δώσει πότε λίγη σημασία στους εξής στίχους; «ξέρω θα τρελαθώ μέσα της αν δεν λιώσω, θα ηρεμήσω μόνο όταν στο σώμα της τελειώσω...» και «..φέρτε την, για μια ακόμα συνουσία…». Οκ, τι να πεις; Μόλις καταστράφηκαν οι εφηβικές μου αναμνήσεις με το συγκεκριμένο τραγούδι!

6
Μαριάντα Πιερίδη – «Βάλε Φαντασία»

Όπως και να θέλεις να δεις το συγκεκριμένο κομμάτι, δεν μπορεί να μην πάει ο νους σου στο… «πονηρό»! Ο λόγος για το τραγούδι «Βάλε φαντασία» της Μαριάντας Πιερίδη, το οποίο (όπως λέει και ο τίτλος) απαιτεί φαντασία για να το κατανοήσεις!
Ας προσέξουμε λίγο τα λόγια. «Για να ‘μαι δίπλα σου δεμένη, θέλω να ’μαι απογειωμένη, μη σταματάς να με αναστατώνεις…» και συνεχίζει με «βάλε φαντασία, θέλω φαντασία…»! Για βάρτε και εσείς φαντασία λοιπόν και… ας δούμε που θα μας βγάλει. 😉

Ξερείς κι άλλα κομμάτια με «ΧΧΧ υπονοούμενα»; Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending