fbpx

Οι ανανεωμένες εστίες στην καρδιά της Λεμεσού που θα θέλει να μείνει κάθε φοιτητής!

Υπάρχει κάτι καλύτερο για έναν φοιτητή από το να μπορεί να πάει με ευκολία όπου θέλει… ακόμη και χωρίς αυτοκίνητο;

Πόσο ωραία θα ήταν να μην πρέπει να σκέφτεσαι κάθε φορά πόση κίνηση θα βρεις στον δρόμο, πόση βενζίνη θα χρειαστείς κάθε μήνα, πού θα βρεις χώρο να σταθμεύσεις για να μην αργήσεις στο μάθημα κι άλλα τόσα που ίσως σε προβληματίζουν και εσένα ως φοιτητή;

Η φοιτητική ζωή στη Λεμεσό μπορεί να γίνει ακόμη πιο ωραία λύνοντας τα πιο πάνω προβλήματα. Γι’ αυτό και η ανανεωμένη εστία “The Student Hall” είναι το ιδανικό μέρος για να μείνει ένας φοιτητής, αφού βρίσκονται στην καρδιά της Λεμεσού!

1
Ανανεωμένα φοιτητικά στούντιο σε ιδανική τοποθεσία!

Η φοιτητική εστία  “The Student Hall” (πρώην Κτίσης)  ανανεώθηκε το  φετινό καλοκαίρι για να προσφέρει κάθε δυνατή άνεση σε όλους τους  φοιτητές που ζουν στη Λεμεσό.

Τα 32 νέα στούντιο του “The Student Hall” βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στην καρδιά του Κέντρου Λεμεσού, στην πλατεία Ηρώων, περιτριγυρισμένα από καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήριο και σε πολύ κοντινή απόσταση από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), τον παραλιακό δρόμο, τη Μαρίνα Λεμεσού και τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης, την οδό Ανεξαρτησίας. Άρα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ένας φοιτητής!

Η μετάβαση στο Πανεπιστήμιο μπορεί να γίνει με τα πόδια σε λιγότερο από μερικά λεπτά, αφού βρίσκεται σε απόσταση 500 μ. Εξίσου σε κοντινά σημεία μπορείς να βρεις στην περιοχή ό,τι επιπλέον χρειάζεσαι, όπως τράπεζα, φαρμακείο, υπεραγορά, καταστήματα, θέατρο… μέχρι και πολυκλινική!

Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνεις χρόνο αλλά και χρήμα, αφού δεν θα χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις σου!

2
Διαμονή με στυλ σε ένα χώρο αποκλειστικά για φοιτητές με ειδικές τιμές γνωριμίας.

Ένας άλλος λόγος για να επιλέξεις να μείνεις στο “The Student Hall”, εκτός από την κεντρική του τοποθεσία, είναι τα πλήρως ανανεωμένα στούντιο  που είναι αποκλειστικά για φοιτητές.

Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις κι άλλους φοιτητές και να κάνεις καινούριες γνωριμίες και παρέες. Ενώ ταυτόχρονα θα νιώθεις και περισσότερη ασφάλεια σε μια τόσο πολυσύχναστη πόλη όπως είναι η Λεμεσός!

Με τη διαμονή σου στο “The Student Hall” θα έχεις ένα ευρύχωρο, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο στούντιο με μοντέρνο στυλ μόνο για ‘σένα! Εκεί θα μπορείς να καλείς και τους φίλους σου για να ζήσετε μαζί αξέχαστες φοιτητικές στιγμές.

Η σύνδεση στο Internet με τεχνολογία οπτικών ινών (Fiber optics) και τα ευρύχωρα ηχομονωτικά δωμάτια, θα κάνουν το διάβασμά σου πιο γρήγορο και πιο εύκολο, αφού δεν θα χάνεις ούτε δευτερόλεπτο από τις online διαλέξεις ή εργασίες σου.

Τέλος, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ειδικές τιμές γνωριμίας της πρώτης χρονιάς λειτουργίας της νέας φοιτητικής εστίας “The Student Hall και να κλείσεις ένα κύκλο σπουδών με οικονομικό τρόπο!

3
Συνδυασμός της άνεσης του χώρου με τις ανάγκες ενός φοιτητή

Στο “The Student Hall” θα βρεις:

  • 32 ιδιωτικά στούντιο διαφόρων τύπων με ειδικές τιμές γνωριμίας
  • Πρόσβαση στο Διαδίκτυο (με οπτικές ίνες)
  • Εγκαταστάσεις κουζίνας και πλυντηρίου
  • Ασφαλές ελεγχόμενο περιβάλλον
  • Συνεχής συντήρηση και καθημερινή υποστήριξη διαβίωσης
  • Management office στον ίδιο χώρο από την ιδιοκτήτρια εταιρεία με 40 χρόνια εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και της διαχείρισης ακινήτων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να στείλεις email στο info@studenthalls.com.cy ή να καλέσεις στο 99 451386 ή στο 25 818418!

Website: www.studenthall.com.cy

Facebook: The Student Hall

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending