Οι Κύπριοι συνεχίζουν τις διακοπές και τα ταξίδια τους – Δες τις top φώτος που ξεχωρίσαμε!

StudentLife Chief Editor
Instagram.com/@christina.kitsi/@andreas_charalambides

Η αλήθεια είναι ότι καταλαβαίνεις πραγματικά τι σημαίνει καλοκαίρι μόνο όταν κάνεις διακοπές… είτε αυτές είναι στην Κύπρο, είτε είναι στο εξωτερικό!

Όταν αφήνεις στην άκρη τις υποχρεώσεις, το άγχος της καθημερινότητας και απολαμβάνεις τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού με βουτιές στη θάλασσα (ή σε κάποια πισίνα), με βόλτες σε μονοπάτια της φύσης, διασκέδαση σε beach bars ή εξερευνώντας έναν νέο προορισμό εκτός Κύπρου.

Πολλοί ήταν οι Κύπριοι που βρέθηκαν σε κάποια παραλιακή περιοχή της Κύπρου την εβδομάδα που μας πέρασε, αλλά πολλοί ήταν κι αυτοί που ταξίδεψαν σε νησιά της Ελλάδας (και όχι μόνο).

Γι’ αυτό κι εμείς σου μαζέψαμε κι αυτήν την εβδομάδα τις top φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε, με βάση όσες μοιράστηκαν μαζί μας οι fans μας, μέσω του StudentLife.com.cy.

Μοιράσου μαζί μας τις μοναδικές σου στιγμές (φοιτητικές και μη), βάζοντας το hashtag #studentlifecyprus ή/και κάνε μας tag στις φωτογραφίες σου!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •ᗩᗪ• (@_athinadim_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @andreas_charalambides

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris (@christina_dmtr)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Chimarrides (@_juannitaa_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Παναγιωτης 🧿 (@panikk_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Σταύρος Λ. (@stavrosl.7)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANNITA KOUMI (@annikou_)

Ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν είσαι στις διακοπές σου… Κάνε κι εσύ το #moresummercy challenge & κέρδισε μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες και δώρα SHARK!

Περιμένουμε με ανυπομονησία περισσότερες φωτογραφίες με το #studentlifecyprus! Και μην ξεχνάς: Follow studentlife.com.cy στο Instagram! 😉