fbpx

Η μικρή Μηλιά από την «Αίγια Φούξια» είναι πλέον φοιτήτρια & μας φτιάχνει… καφέ!

Η Ρεβέκκα Φοίβου είναι σήμερα 21 χρονών, αλλά τη γνωρίσαμε πριν από περίπου 12 χρόνια, όταν υποδύθηκε τη Μηλιά στην κωμική σειρά «Αίγια Φούξια»!

Παρόλο που συμμετείχε και στην προηγούμενη σειρά του Λώρη Λοϊζίδη «Την Πάτησα», το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε ως Μηλιά. Η μικρότερη κόρη, λοιπόν, του Τσιαούσιη και της Τζιένης και αδερφή της Αλισαβούς, μεγάλωσε και πλέον σπουδάζει και δουλεύει παράλληλα!

Εμείς μιλήσαμε μαζί της και μεταξύ άλλων μας είπε για τις αναμνήσεις που έχει από τη σειρά, τις σπουδές της, αλλά και τα μελλοντικά όνειρα και στόχους της!

Δες όσα μας είπε η Μηλιά από την «Αίγια Φούξια»:

– Γεια σου Ρεβέκκα! Σε γνωρίσαμε μέσα από την κωμική σειρά «Αίγια Φούξια» όταν ήσουν παιδί. Πώς προέκυψε αυτό και πώς ήταν για ‘σένα αυτή η εμπειρία;

Η συμμετοχή μου στην «Αίγια Φούξια» προέκυψε μιας και είχα παίξει και στην προηγούμενη σειρά του Λώρη Λοϊζίδη, «Την πάτησα». Βέβαια, εκεί ο ρόλος μου δεν ήταν τόσο μεγάλος, αφού ήμουν και πολύ μικρή σε ηλικία. Σε εκείνη τη σειρά ήμουν μια από τις μαθήτριες του Λώρη και όταν έκανε την «Αίγια Φούξια» μου ζήτησε να συμμετάσχω.

Η εμπειρία ήταν υπέροχη! Αν και ήμουν πολύ μικρή έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Επίσης όλοι οι άλλοι ηθοποιοί με αγαπούσαν και με πρόσεχαν πολύ, γιατί ήμουν το μωρό της σειράς!

– Υπάρχουν στιγμές πίσω από τις κάμερες που σου έχουν μείνει αξέχαστες;

Ναι, υπάρχουν στιγμές που μου έχουν μείνει αξέχαστες πίσω από την κάμερα. Συγκεκριμένα, θυμάμαι ότι έπαιρνα τα μαθήματα του σχολείου μου στα γυρίσματα και οι υπόλοιποι με βοηθούσαν να τα κάνω.

Επίσης, στις πρόβες θυμάμαι ότι μου μάθαιναν διάφορους τρόπους για να συνδέσω την καθημερινότητα μου με την υποκριτική και να θυμάμαι πιο εύκολα τα λόγια μου, έτσι ώστε να μου βγαίνουν πιο φυσικά!

– Αν γινόταν ένα remake της σειράς θα ήθελες να συμμετέχεις;
ANT1.com.cy

Βεβαίως και θα ήθελα να συμμετέχω! Αν και λογικά θα αγχωνόμουν λίγο, επειδή δεν εξάσκησα καθόλου την υποκριτική από τότε. Αλλά ναι, θα ήταν ωραία να το δοκιμάσω και να δω αν μπορώ να το κάνω ξανά.

Εννοείται ότι θα είχα και τη βοήθεια των υπόλοιπων ηθοποιών (πάλι) που είναι πιο έμπειροι από εμένα!

– Έχεις κρατήσει επαφή με κάποιον από τους ηθοποιούς της σειράς;
Mylife.com.cy

Δυστυχώς όχι! Δεν έχω κρατήσει επαφές με κάποιον από τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς, αν και θα το ήθελα πάρα πολύ να κάναμε ένα Reunion και να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί!

Βρέθηκα τυχαία τις προάλλες με τον Χρήστο Γρηγοριάδη, τον “Βαντζελή” στη σειρά και χάρηκα πάρα πολύ που τον είδα και μιλήσαμε μετά από τόσα χρόνια!

– Παρακολουθείς τις επαναλήψεις; Ποια είναι τα συναισθήματά σου όταν βλέπεις πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια; Σε αναγνωρίζει ο κόσμος σήμερα;

Μόνο όταν τύχει και καθίσω μπροστά από την τηλεόραση και παίζει η “Αίγια φούξια” τότε ναι βλέπω τις επαναλήψεις. Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα! Από την μια είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη με τη ζωή μου τώρα, αλλά από την άλλη με πιάνει και μια νοσταλγία της παιδικής μου ηλικίας… Όταν ήταν όλα πιο εύκολα και με πολύ λιγότερο άγχος και πίεση στη ζωή!

Ο περισσότερος κόσμος με αναγνωρίζει όταν με δει ή όταν του πει κάποιος ποια είμαι κάνει κλικ εκείνη την ώρα ότι είμαι η “Μηλιά” της “Αίγιας φούξια”. Μάλιστα, πολλά άτομα από το σχολείο μου, το πανεπιστήμιο μου και τη δουλεία μου με φωνάζουν “Μηλιά” ή “Μηλίτσα”. Μου έχει μείνει από αρκετούς αυτό και είναι κάτι σαν το… παρατσούκλι μου!

– Πες μας λίγα λόγια για ‘σένα, με τι ασχολείσαι τώρα; Σπουδάζεις;

Τώρα είμαι φοιτήτρια και δουλεύω ταυτόχρονα! Σπουδάζω εργοθεραπεία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και δουλεύω σαν Supervisor στο Coffee Berry.

– Πέρασε ποτέ από το μυαλό σου η πιθανότητα να ασχοληθείς επαγγελματικά με την υποκριτική;

Η αλήθεια είναι πως όχι! Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να ασχοληθώ επαγγελματικά με την υποκριτική. Ίσως σαν χόμπι να μπορούσα να ασχοληθώ, αλλά όχι επαγγελματικά!

– Ποιοι είναι οι στόχοι και τα όνειρα σου για το μέλλον;

Οι στόχοι μου και τα όνειρα μου για το μέλλον είναι να πάρω το πτυχίο μου και να ανοίξω ένα δικό μου κέντρο εργοθεραπείας. Θέλω επίσης το να κάνω οικογένεια και να ζω ευτυχισμένη που είναι και το πιο σημαντικό!

– Κλείνοντας, θα ήθελα να μας πεις τι θα έλεγες στους νέους που έχουν τα δικά τους όνειρα και στόχους!

Στους νέους που έχουν όνειρα θα έλεγα να μην τα εγκαταλείπουν ποτέ! Πάντα να παλεύουν γι’ αυτά που θέλουν και να κάνουν υπομονή μέχρι να τα ολοκληρώσουν!

Ευχαριστούμε πολύ Ρεβέκκα για τον χρόνο σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ζωή σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending