fbpx

Μαθητευόμενος οδηγός μπέδρεψε το αυτοκίνητο με βάρκα και «πάρκαρε» μέσα σε πισίνα!

Κάτι τέτοια βλέπουμε και λέμε «okay… τελικά υπάρχουν και χειρότερα, αφού όλοι κάποτε βιώσαμε κάποιο περιστατικό στον δρόμο που μας έκανε να ντρεπόμαστε επειδή δεν είμαστε και οι πιο τέλειοι οδηγοί.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, όμως, που έγινε στο Κολοράντο με «πρωταγωνιστή» έναν νεαρό οδηγό, θα σε κάνει να γελάσεις και σίγουρα να νιώσεις κάπως καλύτερα για τις ικανότητές σου στην οδήγηση (ή μπορεί και όχι)!

Twitter.com/LakewoodPDCO

Ο λόγος, λοιπόν, για έναν έφηβο υποψήφιο οδηγό -χωρίς δίπλωμα- που… αντί για φρένο πάτησε γκάζι (πολύ φίλος μας) και τα αποτελέσματα τα βλέπεις στις φωτογραφίες!

Ο νεαρός, αφού γκρέμισε τον φράκτη της αυλής ενός σπιτιού, «πάρκαρε» το αυτοκίνητο (το οποίο μάλλον θα πέρασε για βάρκα) μέσα στην πισίνα. Τι να πεις… μάλλον θα ζεστάθηκε και είπε να δροσιστεί!

Πέραν της πλάκας, ευτυχώς το επεισοδιακό αυτό… υποβρύχιο παρκάρισμα δεν μέτρησε θύματα ή τραυματίες, με τον νεαρό οδηγό και τον συνοδηγό του να βγαίνουν σώοι κι αβλαβείς.

Αντίθετα, όμως, το αυτοκίνητο δεν «επέζησε», ενώ για να βγει από τον πάτο της πισίνας, όπως μπορείς να δεις και στο video πιο πάνω, χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη «επιχείρηση».

Ας του πάρει κάποιος τα κλειδιά… Κάνε TAG στα σχόλια τον/τη φίλο/η που θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο «φοβερό» παρκάρισμα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending