fbpx

Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά καλαθόσφαιρας για αθλητικές υποτροφίεςαπό την Global Sports Division!

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δοκιμαστικά που οργάνωσε η Global Sports Division, για αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 15 – 18 χρόνων,  με στόχο την αξιολόγηση τους για τη δυνατότητα εξασφάλισης αθλητικής υποτροφίας για σπουδές σε πανεπιστήμια της Αμερικής.

Tα δοκιμαστικά διάρκεσαν τέσσερες ημέρες, όπου οι αθλητές  δοκιμάστηκαν για τις ικανότητες τους σε διάφορους τομείς. Τα δοκιμαστικά πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 12 Ιουλίου μέχρι την Πέμπτη 15 στο Γήπεδο του Αγίου Δωματίου, στη Λευκωσία.

Στο τέλος των δοκιμαστικών οι συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποιητικά παρακολούθησης. Οι συμμετέχοντες και οι γονείς με το πέρας των δοκιμαστικών καλέστηκαν για μια προσωπική συνάντηση με τον Αθλητικό Σύμβουλο της Global Sports, Δημήτρη Γιακουμή και τον επικεφαλή προπονητή Κώστα Εγγλέζο.

Η Global Sports Division, που είναι παράρτημα του εκπαιδευτικού οργανισμού Global Education, έχει στόχο  την σωστή και έγκυρη καθοδήγηση μαθητών για εξασφάλιση πλήρων υποτροφιών σε αθλητές σε ένα από τα πανεπιστήμιο της Αμερικής.

Όσοι μαθητές-αθλήτες καλαθόσφαιρας δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στα δοκιμαστικά αλλά ενδιαφέρονται για υποτροφίες σε πανεπιστήμια της Αμερικής θα μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Global Sports στα τηλέφωνα 22 780250 και 22785022.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending