fbpx

5 quotes που θα σου δώσουν δύναμη να προχωράς στη ζωή σου ό,τι κι αν συμβαίνει!

Όλοι μας μερικές φορές φτάνουμε σε ένα συναισθηματικό και ψυχολογικό αδιέξοδο και χρειαζόμαστε μια χείρα βοηθείας για να βγούμε και να βρούμε ξανά τον δρόμο μας προς τη ζωή.

Πιο κάτω σου παραθέτω τις 5 φράσεις (quotes) που βοηθάνε εμένα προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σου ως μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι ωραία… ό,τι κι αν συμβαίνει!

5 quotes που θα σε βοηθήσουν να δεις τη θετική πλευρά της ζωής:

1
“Pay attention to who you are with when you feel your best”

Freepik.com

Ένα από τα αγαπημένα μου στιχάκια! Είναι εξαιρετικά σημαντικό για έναν άνθρωπο να περικυκλώνεται από άτομα που τον εμπνέουν, τον χαροποιούν και τον κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Πρόσεχε λοιπόν τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου όταν είσαι στα καλύτερα σου!

2
“Do it because it makes you happy”

Freepik.com

Πολλές φορές εξαναγκαζόμαστε να κάνουμε διάφορα πράγματα επειδή «πρέπει», χωρίς όμως να το θέλουμε πραγματικά. Η ευτυχία, όμως, κρύβεται στα πράγματα που μας αρέσουν! Έτσι, κάνε μια δουλειά που αγαπάς, βγες με την παρέα που περνάς καλά, φλέρταρε με τον άνθρωπο που σε κάνει να γελάς!

3
“Don’t be ashamed of your work or hustle. Nobody will feed you if you go broke”

Freepik.com

Ένα στιχάκι που κάθε φορά μου θυμίζει ότι για να πετύχεις κάτι μόνιμο πρέπει να αφοσιωθείς και να δουλέψεις σκληρά. Μην ξεχνάς, η επιτυχία έρχεται μέσα από την επίμονη και συνεχή προσπάθεια!

4
“What’s meant to be, will always find it’s way”

Freepik.com

Είμαι μεγάλη fan της άποψης ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο! Έτσι, αυτή η φράση μου θυμίζει πως αν κάτι δεν έγινε, δεν έμελλε να γίνει. Μην στεναχωριέσαι, λοιπόν, αν κάτι πήγε στραβά, αυτό σημαίνει πως κάτι άλλο βρίσκεται στον δρόμο προς εσένα!

5
“Don’t chase love, money or success. Become the best version of yourself and those things will chase you”

Freepik.com

Για το τέλος άφησα το προσωπικά αγαπημένο μου quote, καθώς κάθε φορά που δεν είμαι στα καλά μου ψυχολογικά, διαβάζοντάς το, θυμάμαι πόσο σημαντικό είναι για τον καθένα μας η αυτοεκτίμηση και αγάπη για τον εαυτό μας!

Όταν αγαπάς τον εαυτό σου… τότε θα σε αγαπήσουν και οι άλλοι. Γιατί αυτό που εσύ βγάζεις προς τα έξω, αντικατοπτρίζει το πως θα σε αντιμετωπίσουν τα άτομα και οι καταστάσεις γύρω σου.

Κάθε φορά που χάνεις την έμπνευση σου στη ζωή, γύρνα σ’ αυτό το άρθρο και διάβασε τα quotes για να σου δώσουν τη δύναμη και την ώθηση να προχωρίσεις!

Εσένα σου άρεσαν τα πιο πάνω quotes;


Το άρθρο ετοιμάστηκε από την αναγνώστριά μας Άννα Φραγκίσκου και στάληκε στο StudentLife για δημοσίευση.

Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & GO VIRAL


 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending