fbpx

Έπεσε το iPhone σου στο νερό; Δες τι πρέπει να κάνεις άμεσα για να το «σώσεις»! (video)

Είναι γεγονός ότι τα smart phones έχουν γίνει η προέκταση του χεριού μας και είναι μαζί μας σε ό,τι κι αν κάνουμε! Μια «λάθος», απότομη κίνηση, όμως, και το iPhone σου καταλήγει να «κολυμπάει» στο νερό

Μπορεί να μοιάζει με σενάριο ταινίας τρόμου, αλλά -δυστυχώς- μπορεί να συμβεί στον καθένα! Ο κίνδυνος να βραχεί το Apple smartphone σου είναι μεγάλος και ο χειρισμός του απαιτεί ταχύτητα και ψυχραιμία, ώστε να καταφέρεις να το «σώσεις»!

Ευτυχώς, ανακαλύψαμε κάποια βιντεάκια στο TikTok που μας «διαφώτισαν» για το τι πρέπει να κάνουμε -άμεσα- όταν μας πέσει το iPhone στο νερό για να το βγάλουμε από τα ηχεία.

Δες πιο κάτω τι πρέπει να κάνεις όταν σου πέσει το iPhone στο νερό:

1
Χρησιμοποιήστε τη συντόμευση αποστράγγισης νερού!

Δηλαδή το water eject shortcut, όπως εξηγεί και ο Mr. Apple στο πιο κάτω video. Πριν ξεκινήσεις πρέπει να «επιτρέψεις» μη αξιόπιστες συντομεύσεις στο iPhone σου. Πώς; Πας στις Ρυθμίσεις → Συντομεύσεις → ενεργοποιήστε «Να επιτρέπονται μη αξιόπιστες συντομεύσεις».

@mr.apple.gr##iphonetipsgr ##foryou ##foryoupage ##mrapplegr ##ΜαθεΣτοΤικΤοκ ##LearnOnTikTok♬ πρωτότυπος ήχος – Thanos Vasileiou ®

Κατέβασε το shortcut στο κινητό σου. Μετά πάτησε «Οι συντομεύσεις μου» και στη συνέχεια, πάτα τη συντόμευση για να ενεργοποιηθεί. Ξεκίνα την εκκένωση νερού και βεβαιώσου ότι η ένταση του iPhone είναι στο μέγιστο!

Η «εκκένωση» νερού θα μοιάζει κάπως έτσι:

2
Κατέβασε στο iPhone σου την εφαρμογή Sonic!

igeeksblog.com

Εκτός από το συγκεκριμένο shortcut, μπορείς -ως εναλλακτική λύση- να κατεβάσεις στο κινητό σου και ένα application που έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία!

Η εφαρμογή Sonic, λοιπόν, (και όχι δεν μιλάμε για το παιχνίδι) είναι διαθέσιμη δωρεάν και είναι επίσης ένας τρόπος για να βγάλεις το νερό από τα ηχεία σου (είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα).

Δες στο πιο κάτω video πώς λειτουργεί το app:
@mr.apple.gr##fyp ##foryou ##tiktok ##iphonetips♬ πρωτότυπος ήχος – Thanos Vasileiou ®

Τέρμα πια το άγχος λοιπόν. Χρησιμοποίησε κι εσύ αυτούς τους τρόπους για να «σώσεις» το iPhone σου από το νερό και θα μας θυμηθείς!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending