Έτσι «διακοπάρουν» οι Κύπριοι νέοι αυτές τις μέρες – Οι 15 top φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε!

StudentLife Chief Editor
Instagram.com/@_kon.maria_/@jennyastra

Για κάποιους οι διακοπές τελείωσαν, αλλά για άλλους συνεχίζουν ή ακόμα καλύτερα… Τώρα αρχίζουν! Πάντως το καλοκαίρι δεν έχει φύγει ακόμη, οπόταν δικαιούσαι να είσαι σε mood διακοπών για όσο θες! 😉

Οι νέοι συνεχίζουν να «κόβουν» βόλτες, απολαμβάνοντας στο έπακρο τις καλοκαιρινές τους μέρες (και νύχτες) σε κάθε γωνιά του νησιού (και όχι μόνο, αφού τα ταξίδια επέστρεψαν για τα καλά φέτος)! Οι δραστηριότητες, τα παραλιακά στέκια, τα Αυγουστιάτικα ηλιοβασιλέματα και η καλοκαιρινή διάθεση αποτυπώνονται σε κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει αυτό το διάστημα στα social media.

Εμείς, λοιπόν, σου μαζέψαμε τις top φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε, με βάση όσες μοιράστηκαν μαζί μας, μέσω του StudentLife.com.cy, οι fans μας… που «διακοπάρουν»!

Μοιράσου μαζί μας τις μοναδικές σου στιγμές (φοιτητικές και μη), βάζοντας το hashtag #studentlifecyprus ή/και κάνε μας tag στις φωτογραφίες σου!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chrystala Manoli (@chrystalmanoli)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓐𝓒 🌹 (@achris__)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by StyLiana Kyriacou (@styliana.krc)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P|K (@_paraskevi.kokkinou)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MariosXatzhs 🛵🧿 (@xatzhs_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ≏T༙. Թ (@rafaellatsiolou_)

Ό,τι κι αν κάνεις, σε όποιον προορισμό της Κύπρου κι αν βρίσκεσαι μην ξεχάσεις να κάνεις το #moresummercy challenge για να κερδίσεις μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες και δώρα SHARK!

Περιμένουμε με ανυπομονησία περισσότερες φωτογραφίες με το #studentlifecyprus! Και μην ξεχνάς: Follow studentlife.com.cy στο Instagram!