fbpx

Αυτές είναι οι συναυλίες που θα γίνουν αυτόν τον Σεπτέμβρη στην Κύπρο και ανυπομονούμε!

Μπορεί να αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι και σιγά – σιγά να αρχίσαμε να μπαίνουμε σε φθινοπωρινούς ρυθμούς και σε μια ρουτίνα, αφού αρχίζουν ξανά τα μαθήματα, οι δουλειές και οι υποχρεώσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τερματίζεται η διασκέδαση.

Αυτόν τον Σεπτέμβρη, λοιπόν, συνεχίζουμε να περνάμε καλά, παρέα με συναυλίες αγαπημένων Κύπριων και Ελλήνων καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν live στο νησί μας!

Δες ποιοι, πότε και πού θα εμφανιστούν & διάλεξε τη συναυλία που σου αρέσει περισσότερο:

1
Μαρινέλλα & Μάριος Φραγκούλης

checkincyprus.com

Αυτό είναι το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς! Δύο κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

H Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής! Ήταν κάτι που συζητούσαν εδώ και χρόνια και επιτέλους γίνεται πράξη. Θα απολαύσουμε, λοιπόν, κλασικά τραγούδια που αγάπησε Ελλάδα και Κύπρος και μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο. Ώρα έναρξης: 21.00.

  • Τρίτη 21 & Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, Σχολή Τυφλών, Λευκωσία
  • Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα
  • Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός

2
33ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ

soldoutticketbox.com

Το 33ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ δηλώνει και φέτος παρών! Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 22-24 Σεπτέμβριου. Για άλλη μια χρονιά η Πύλη Αμμοχώστου, στη Λευκωσία θα γεμίσει κόσμο… προκειμένου να απολαύσει ζωντανά αγαπημένους καλλιτέχνες!

Στις 22 Σεπτέμβριου στην σκηνή θα βρίσκεται η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Νατάσσα Μποφίλιου. Στις 23 Σεπτεμβρίου τα μουσικά ηνία αναλαμβάνει ο Μίλτος Πασχαλίδης. Στις 24 Σεπτέμβριου η αυλαία θα πέσει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που ταυτίστηκε με το Φεστιβάλ όσο κανείς άλλος και θα “ροκάρει” μέχρι τελικής πτώσης! Πληρ. 22766459.

  • Τετάρτη 22 – Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία

3
Γιώργος Χατζηνάσιος & Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

checkincyprus.com

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργανώνει ένα όμορφο βράδυ στη Μικρή Σαλαμίνα του Φίλιππου Γιαπάνη, στη Λεμεσό.

Σκοπός είναι να τιμήσουμε τα 10 χρόνια προσφοράς του “Ευαγόρειου” Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό. Η βραδιά θα είναι γεμάτη με όμορφες μελωδίες από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο.

Στο τέλος θα ακολουθήσει δεξίωση. Για περισσότερες πληροφορίες και πώληση εισιτηρίων καλέστε στο 25372990.

  • Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, Πάρκο Γλυπτικής «Μικρή Σαλαμίνα» του Φίλιππου Γιαπάνη στη Φασούλα, 20:00, Λεμεσός

4
Νατάσα Θεοδωρίδου

MEGA TV

Η ερωτική και διαχρονική τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου, ανακοίνωσε ακόμα 2 μοναδικές live εμφανίσεις στο νησί μας!

Η τραγουδίστρια με τις αμέτρητες επιτυχίες, με τη σεμνότητα και τη μοναδικότητα της φωνής της θα μαγέψει τους πολλούς Κυπρίους θαυμαστές της, αφού η περιοδεία της δεν έχει σταματημό! Κάτω από τον φθινοπωρινό ουρανό η Νατάσα θα κάνει ένα ταξίδι με… χαρτοπόλεμο, θα πει στο φεγγάρι να ψάξει να τον βρει, θα μας βάλει δύσκολα, και αφού πει για τις δύσκολες στιγμές, θα τραβήξει μια κόκκινη γραμμή για την αχάριστη καρδιά, και επειδή μας ξέρει, θα τα αφήσει όλα έστω και αν είναι ανήσυχος ο καιρός. Θα μας πει για πάντα, γιατί δεν θέλει τέτοιους φίλους και στο τέλος… παραδόθηκα σε ‘σένα!

  • Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός
  • Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο, Λάρνακα

5
Γιάννης Χαρούλης

mylife.com.cy

O Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα μας προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών. Μπορεί τα φιλιά, οι αγκαλιές και ο χορός να απουσιάζουν, η ανάγκη μας όμως να ιδωθούμε ξανά, μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται σε ανοιχτούς χώρους και κάτω από έναστρους ουρανούς, ώστε να θυμηθούμε όλοι τη σημασία του να «είμαστε μαζί» και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη «μουσική αγκαλιά»!

  • Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, 20.00 (έναρξη: 21.00).

Πραγματοποιήθηκαν:

6
Κωστής Μαραβέγιας

shop.tickethour.com

O Κωστής Μαραβέγιας αποχαιρετά το καλοκαίρι με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Με χαρά, ελπίδα, χιούμορ, εξαιρετικά θετική διάθεση, με μελωδία και ρυθμό. Έρχεται με το νέο του τραγούδι «ΡΙΤΑ», αλλά και με όλα τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη δισκογραφία του, αλλά και από αυτά που διασκευάζει για 2 συναυλίες που θα σε ξεσηκώσουν.

Μαζί του παίζουν, οι σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα),Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο). Υπεύθυνοι ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς. Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας.

  • Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου,Λεμεσός
  • Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία

7
Νίκος Απέργης

lawandorder.gr

Ο Όμιλος Breeze παρουσιάζει -ξανά- τον αγαπημένο ερμηνευτή Νίκο Απέργη Live στο Summer Breeze.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανανεώνει το ραντεβού του στο νησί, την Πέμπτη 02 Σεπτεμβρίου, για άλλη μια live εμφάνιση, γεμάτη με αγαπημένα τραγούδια! Πληροφορίες και Κρατήσεις 7000 5868 και στο www.breezesummer.com.

  • Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, Summer Breeze, Λεμεσός.

8
Άννα Βίσση

shop.tickethour.com

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια ενώνεται ξανά με τη «χρυσή» 12μελή μπάντα της και παρουσιάζει στο κυπριακό κοινό ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι… σε θρυλικές επιτυχίες και τραγούδια σταθμούς από την πλούσια προσωπική της διαδρομή.

Μια συναυλία – παράσταση γεμάτη ενέργεια, πάθος, συγκίνηση (και …χιούμορ) σε συνδυασμό με το φλογερό αίσθημα και την εκρηκτικότητα της Άννας Βίσση. Έρχεται, λοιπόν, για 2 live εμφανίσεις και με έναν καλεσμένο – έκπληξη, υπόσχεται να μείνει αξέχαστη. Μαζί της στα τραγούδια ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.

  • 1 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα
  • 3 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός

9
Παντελής Θαλασσινός

newsincyprus.com

Τι λες να συνδυάσεις τη σαββατιάτική σου βόλτα σε ένα όμορφο χωριό, με μια συναυλία; Να η ευκαιρία σου! Το Κοινοτικό Συμβούλιο Οδούς μαζί με το Κέντρο Νεότητας Οδούς, διοργανώνουν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8:00 μμ, μια φιλανθρωπική συναυλία… φυσικά στο χωριό Οδού.

Οι πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν και αυτό το χωριό ήταν η αφορμή γι’ αυτήν τη μοναδική συναυλία. Κάπου ανάμεσα στα καμένα βουνά και δέντρα, λοιπόν, η φωνή του Παντελή Θαλασσινού θα ενωθεί με την αγάπη και την αλληλοβοήθεια, με στόχο την ενίσχυση των πυρόπληκτων κατοίκων της κοινότητας!

Μαζί του ο Κούλης Θεοδώρου και οι χαρισματικές Φρειδερίκη Τομπάζου και Μαρίνα Βερζανλή. Στην απαγγελία θα είναι ο Πόλυς Κυριάκου και η Ελένη Σωφρονίου. Λόγω του ότι θα υπάρχουν τραπέζια με καρέκλες για ποτό και τσιμπήματα, τηρουμένου του υγειονομικού πρωτοκόλλου, η προσέλευση θα γίνεται ΜΟΝΟ με κρατήσεις στο τηλ. 99724432 – Ανδρέας (περιορισμένος αριθμός θέσεων). Υποχρεωτική η προσκόμιση safe pass.

  • Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, Βασιλική Γη, χωριό Οδού, επ. Λάρνακας.

10
Στέλιος Ρόκκος & Μελίνα Ασλανίδου

empros.gr

Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ταξιδεύουν στην Κύπρο.

Με τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, με μεγάλες επιτυχίες που τους δένουν, θα βάλουν στον «μουσικό τους διάλογο» τη φωνή του κόσμου που θα βρεθεί στις συναυλίες τους. Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες, λοιπόν, θα βρίσκονται στο νησί μας για 2 συναυλίες. Προπώληση εισιτηρίων: tickethour.com

  • Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού – Μάριος Τόκας
  • Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο δημοτικό αμφιθέατρο Λάρνακας

11
Γιώτα Νέγκα

mag.sigmalive.com

Μία από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια της σπουδαίας στιχουργού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου!

Η Γιώτα Νέγκα φέρνει την “Ευτυχία” στη Λευκωσία. Σε ένα πρόγραμμα το οποίο επιμελείται καλλιτεχνικά η Λίνα Νικολακοπούλου. Είσοδος: €20. Προπώληση εισιτηρίων: TickethourCyprus & ACS Courier (77777040).

  • Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00.

12
Μαρίζα Ρίζου

parathyro.politis.com.cy

Η συναυλία της Μαρίζας Ρίζου θα μας χαρίσει φυσικά άλλη μια ξεσηκωτική βραδιά! Το πρόγραμμα φτιαγμένο -όπως πάντα- με μεράκι και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία (παλιότερα, καινούρια), αλλά και διασκευές… ενέργεια και κέφι!

Ώρα έναρξης: 21:00. Τιμή: 20 ευρώ. Πληροφορίες: 99059257 (RED.). Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα acs courier σε όλες τις πόλεις (77777040).

  • Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, Αμφιθέατρο Πισσουρίου, επ. Λεμεσού.
  • Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου: Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.

13
Γιάννης Πλούταρχος

popnable.com

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα κλείνει φέτος 25 χρόνια ζωής και προσφοράς και διοργανώνει το επετειακό Φιλανθρωπικό Δείπνο “Dinner For Life – 25 Years Anniversary”.  Μέχρι σήμερα έδωσε το «δώρο ζωής» σε 650 ασθενείς με λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες, σε 33 χώρες, σε 5 Ηπείρους ασχέτως θρησκείας, χρώματος, κοινωνικής τάξης.

Η όλη πορεία του στηρίχθηκε στον εθελοντισμό και τους διαχρονικούς χορηγούς και συμμάχους του. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8/9, στις 20:00, στην οικία της κ. Φωτεινής Παπαδοπούλου, στο χωριό Στράκκα.

Τη βραδιά θα στηρίξει μουσικά ο γνωστός ‘Ελληνας καλλιτέχνης, Γιάννης Πλούταρχος. Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Ιδρύματος. Τιμή Εισιτηρίου: €60 μόνο από το https://events.karaiskakio.org.cy.

  • Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, οικία της κ. Φωτεινής Παπαδοπούλου, Στράκκα, Λευκωσία.

14
Βραδιά Ομίλων 2021 ΠΚ με τους Νίκο Βαρβαρέσο και Ανδρέα Λέοντα

Η επιστροφή στα πανεπιστήμια είναι γεγονός και φέτος η αγαπημένη βραδιά ομίλων επιστρέφει και μάλιστα με ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τον Ανδρέα Λέοντα και την ορχήστρα του!

Αν θες να διασκεδάσεις (σε φοιτητικές τιμές), αλλά και να γνωρίσεις τους ομίλους του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθώς και όλες τις δραστηριότητες τους, δεν έχεις παρά να κάνεις την κράτησή σου. Για κρατήσεις: +357 97877354 – Θεοφάνης. *Απαραίτητη η κράτηση σας, καθώς και η προσκόμιση SafePass.

Η Βραδιά μας χωρίζεται σε δύο φάσεις:
Α΄ΦΑΣΗ: 19:00 – 21:00 Γνωριμία με τους Φοιτητικούς Ομίλους με τον Dj Νίκο Βαρβαρέσο
Β΄ΦΑΣΗ: Στις 21:00 μουσικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τον Ανδρέα Λέοντα και την ορχήστρα του. (Είσοδος: €8.00 με ένα ποτό ή €3.00 στην μπουκάλα)

  • Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, Υπαίθριος χώρος Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Πανεπιστημιούπολη, Πανεπιστήμιο Κύπρου

15
Ελευθερία Αρβανιτάκη

tetragwno.gr

Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και η περιορισμένη χωρητικότητα των θεάτρων στην Κύπρο, οδήγησαν στη μεταφορά της ημερομηνίας της συναυλίας της στη Λευκωσία.

Η συναυλία, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον Σεπτέμβριο, στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Η αγαπημένη Ελευθερία θα φέρει μαζί της όλα τα μεγάλα τραγούδια της, καθώς και κάποια από τα καινούρια της κομμάτια. Όσοι έχετε εισιτήρια μπορείτε να τα μεταφέρετε στη νέα ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες στην Tickethour. (77777040).

  • Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.

16
Ελένη Τσαλιγοπούλου & Bogaz Musique

ogdoo.gr

Για μία ακόμη φορά η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Έρχεται μαζί με τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και καινούργια τραγούδια.

Μαζί της θα είναι και οι Bogaz Musique, σταθεροί συνεργάτες της τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι μαζί με την Ελένη αποτελούν μία δημιουργική μουσική ομάδα που εξελίσσεται, πειραματίζεται, «πειράζει», ενώνει το καινούριο με το παλιό και διαμορφώνει ένα σύγχρονο, ελκυστικό ηχητικό τοπίο. Μαζί τους και ο ξεχωριστός νέος τραγουδοποιός Γιάννης Παπαγεωργίου. Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα acs courier σε όλες τις πόλεις (77777040).

  • Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, Σχολή Τυφλών, Λευκωσία
  • Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού – Μάριος Τόκας, 20.00

17
Κωνσταντίνος Αργυρός

gossip-tv.gr

Όσες φορές κι αν τον έχεις δει live… δεν θέλεις να χάνεις συναυλία του! To Theama Venue φρόντισε για ‘σένα και υποδέχεται τον πιο αγαπημένο Έλληνα καλλιτέχνη για δύο βραδιές γεμάτες επιτυχίες!

Το Σάββατο 18/9, στις 23:00 και την Κυριακή 19/9, ΝΩΡΙΣ στις 21:00. Να είσαι εκεί! *Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Πληροφορίες: 7000 5868 & 99852220.

  • Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, Theama Venue, Λεμεσός

18
Σταμάτης Κραουνάκης

ogdoo.gr

Το ανήσυχο πνεύμα και υπερταλαντούχος καλλιτέχνης Σταμάτης Κραουνάκης δεν θα άφηνε το νησί μας εκτός της φετινής του περιοδείας! Επιστρέφει, λοιπόν, με μεγάλες επιτυχίες, αλλά και με τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Σταμάτης Κραουνάκης: πιάνο και φωνή, Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης το πετυχημένο Τιμ αλέρτ και μια τεραστία ορχήστρα! Θα καεί το πελεκούδι – Θα λιώσουνε καρδιές! Ώρα Έναρξης: 21.00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00. Προπώληση εισιτηρίων: Tickethour.com.cy & σε όλα τα καταστήματα ACS Courier.

  • Λάρνακα, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο
  • Πάφος, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Κάστρου
  • Λεμεσός, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Μάριος Τόκας
  • Λευκωσία, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών

Εσύ σε ποιες θα προτιμήσεις να πας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending