fbpx

Πήτερ Αναστασόπουλος: Όσα δεν ξέραμε για τη ζωή του γνωστού & αγαπημένου trapper Mad Clip!

Το πρωί της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου 2021 μας βρήκε όλους σοκαρισμένους, διαβάζοντας την είδηση του θανάτου του γνωστού και αγαπημένου μας ελληνο-αμερικάνου trapper Mad Clip, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Πολλοί στην αρχή δεν το πιστέψαμε και αμέσως σκεφτήκαμε πως μάλλον θα πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο, μια fake είδηση! Κι όμως… Δυστυχώς δεν ήταν τίποτα από αυτά!

Ο Πήτερ Αναστασόπουλος, κοινώς γνωστός Mad Clip, ήταν από τους trappers που αγαπήθηκαν όσο λίγοι. Ακόμη κι αυτοί που δεν είναι fan αυτού του είδους μουσικής, τον είχαν ακουστά και δεν τους ήταν παντελώς άγνωστος.

Ποιος ήταν όμως ο Mad Clip; Πώς τον γνωρίσαμε και πόσα ξέρουμε τελικά γι’ αυτόν τον τραγουδιστή που έφυγε τόσο νωρίς και ξαφνικά από τη ζωή;

Δες εδώ όσα πιθανόν δεν ήξερες για τη ζωή του Mad Clip:

1
Λίγα λόγια για τη ζωή του

Πρώτο Θέμα

Το πραγματικό όνομα, λοιπόν, του Mad Clip ήταν Πήτερ Αναστασόπουλος και μπορεί να νομίζαμε πως είναι εξ ολοκλήρου έλληνας, αλλά στην πραγματικότητα είναι ελληνο-αμερικάνος, αφού γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1987, στη Νέα Υόρκη, από Έλληνες γονείς και από το 2016 είχε μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα!

Όπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του, από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ακούει χιπ χοπ και αποφάσισε ότι και εκείνος μια μέρα θα γινόταν ράπερ, γιατί «Ξέρεις τι κατάλαβα τότε; Ότι, ρε φίλε, με τη μουσική γίνεσαι αθάνατος. Ακόμη και καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή, βάζεις να τους ακούσεις και είναι λες και ζωντανεύουν ξανά»!

Το παράξενο ραπ όνομα -Mad Clip- που ο ίδιος είχε επιλέξει, προκύπτει από τα αρχικά της φράσης‘Money and Drugs Can’t Live in Poverty” (Λεφτά και ναρκωτικά, δεν μπορώ να ζήσω στη φτώχεια), συμβολίζοντας παράλληλα την «τρέλα» που ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι τον διακατείχε!

2
Τα πρώτα βήματα στην Ελλάδα 

Philenews

Αρχικά, σχεδίαζε μια ραπ καριέρα στην Αμερική, όμως ο Τάκι Τσαν, ένας από τους πιο διάσημους Έλληνες ράπερ και πρώην μέλος των Ζωντανών Νεκρών, τον έπεισε να βγάλει ένα κομμάτι σε ελληνικό στίχο το «Λένε πως είμαι τρελός». Μετά βγήκε το “Dealer”… και από τότε η πορεία του Mad Clip έμελλε να είναι λαμπρή, αφού μετατράπηκε ταχύτατα σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της trap σκηνής!

3
Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του

Από τότε που κυκλοφόρησε το “Dealer” λοιπόν, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το “ΜΑΜΑ”, “Kotera”, “Sinthikes”, “Baby” και άλλα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του YouTube!

Είχε κυκλοφορήσει 4 προσωπικά του άλμπουμ, το “Super trapper”, το “O Amerikanos LP”, το “Super Trapper 2” και το “Still Active”, σε συνεργασία με τον Strat!

Τον τελευταίο καιρό ο Mad Clip έκανε δύο μεγάλες συνεργασίες στη βιομηχανία της ελληνικής pop, η μια με την Ζόζεφιν, που κυκλοφόρησαν το τραγούδι «Φήμη» και η άλλη με την Ελένη Φουρέιρα στο τραγούδι «Μπορεί». Η επιτυχία ήταν δεδομένη!

Σημειώνεται ότι ο Mad Clip πριν το μοιραίο δυστύχημα επέστρεφε στο σπίτι του από τον γάμο συνεργάτιδάς του, στον οποίο είχε παρεβρεθεί, όπως φαίνεται και από τα stories του στο Instragram.

Καλό παράδεισο Mad Clip! Τα τραγούδια σου θα σε κρατήσουν αθάνατο στη μνήμη μας για πάντα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending