fbpx

Το ΤΕΠΑΚ συμμετέχει, με φυσική παρουσία, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία θα πραγματοποιηθεί, με φυσική παρουσία, από τις 11 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

H συμμετοχή του ΤΕΠΑΚ στην έκθεση έχει ως στόχο την ενημέρωση των επισκεπτών για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών του σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο και την παροχή πληροφόρησης σε Ελλαδίτες υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες για όλα όσα αφορούν στη φοίτηση σ’ ένα υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό ίδρυμα με διεθνή αναγνώριση, το οποίο συγκαταλέγεται στα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, σύμφωνα με διάφορους έγκυρους διεθνείς οργανισμούς αξιολόγησης και κατάταξης Πανεπιστημίων, όπως το Times Higher Education και το Academic Ranking for World Universities. Ειδικότερα, η πληροφόρηση θα αφορά, μεταξύ άλλων, στη διαδικασία και τα κριτήρια εισδοχής Ελλαδιτών φοιτητών στο ΤΕΠΑΚ, την πολιτική του Πανεπιστημίου στην παραχώρηση υποτροφιών, τις δυνατότητες στέγασης και σίτισης, τις προοπτικές εργοδότησης μετά την αποφοίτηση καθώς επίσης τη φοιτητική εμπειρία και ζωή στο Πανεπιστήμιο και την πόλη της Λεμεσού.

Το ΤΕΠΑΚ συμμετέχει στην έκθεση με δύο τριμελείς ομάδες, αποτελούμενες από μέλη του διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου,  οι οποίες θα στελεχώσουν το εκθετήριο 12 του περιπτερού 16 της έκθεσης.  Η πρώτη ομάδα θα βρίσκεται στην έκθεση από τις 11 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και η δεύτερη από τις 16 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη ομάδα αποτελείται από τον Προϊστάμενο και τον Λειτουργό της Υπηρεσίας Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης του ΤΕΠΑΚ, κ..κ. Μαρίνο Βουκή και Γιώργο Μιχαήλ αντίστοιχα, ως επίσης τη Βοηθό Γραμματειακό Λειτουργό της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του ΤΕΠΑΚ, κ. Εύη Κυριάκου.

Η δεύτερη ομάδα αποτελείται από τον Ανώτερο Λειτουργό και τον Λειτουργό της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας του ΤΕΠΑΚ, κ.κ. Αντώνη Βρασίδα και Ηλία Βασιλείου αντίστοιχα ως επίσης τον Λειτουργό της Υπηρεσίας Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης κ. Κωνσταντίνο Δημητρούλλα.

«Κάνουμε το πρώτο βήμα για restart και την επιστροφή μας στις συνήθεις επιτυχημένες πρακτικές άμεσης επαφής με τους δυνητικούς αιτητές για τα προγράμματα σπουδών του πανεπιστημίου μας. Το ΤΕΠΑΚ, διαχρονικά προσελκύει Ελλαδίτες φοιτητές υψηλού επιπέδου και στους τρεις κύκλους σπουδών, στους οποίους προσφέρει ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών. Επιθυμούμε να αποτελέσουμε μέρος του restart της ΔΕΘ, αφού η Ελλάδα παραδοσιακά αποτελεί την 1η αγορά στόχο εκτός Κύπρου για το ΤΕΠΑΚ. Η άρτια στελεχωμένη αποστολή του ΤΕΠΑΚ διασφαλίζει πως οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι θα αφιερώσουν χρόνο να επισκεφθούν το εκθετήριο μας (αριθμός 12 στο περίπτερο 16), θα λάβουν πλήρη ενημέρωση σχετικά με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για τη φοίτηση στο ΤΕΠΑΚ και τις προοπτικές εργοδότησής τους μετά την αποφοίτηση. Προσκαλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να εξετάσουν την επιλογή φοίτησης στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου να κοπιάσουν για να μας γνωρίσουν», αναφέρει ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης του ΤΕΠΑΚ, κ. Μαρίνος Βουκής.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονικής είναι η πρώτη Covid Free Έκθεση στην Ευρώπη για το 2021. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο Παρελθόν – Παρόν- Μέλλον στο πλαίσιο και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι Δευτέρα – Παρασκευή από τις 16:00 μέχρι τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 μέχρι τις 22:00.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending