fbpx

GNTM4: Δες ποια μοντέλα των προηγούμενων κύκλων θα κάνουν την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα!

Το final countdown για τη μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 4 έχει ξεκινήσει, αφού την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 θα επιστρέψει στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του Omega, για άλλη μια σεζόν!

Μπορεί να σας έχουμε ήδη προϊδεάσει για το τι θα δούμε φέτος στο αγαπημένο reality μόδας, όμως, δεν ήταν δυνατόν να μην σας “προδώσουμε” ακόμη κάτι, μόλις λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα!

Αν πρόσεξες καλά το trailer, θα είδες ότι στις auditions βρίσκονται και κάποια γνώριμα πρόσωπα και φυσικά είναι αγαπημένα μας μοντέλα που έχουν περάσει από το GNTM τις προηγούμενες χρονιές! Τι πήγαν να κάνουν εκεί φέτος;

Δες ποια μοντέλα θα κάνουν την εμφάνισή τους και ποιος θα είναι ο ρόλος τους:

1
Τα μοντέλα

Instagram.com/@edw4rd_stergiou/@annamaria_iliadou

Μερικά από τα μοντέλα, λοιπόν, που επιστρέφουν στο GNTM 4 είναι οι: Ηρακλής Τσουζίνοβ, Έντουαρτ Στεργίου, Ανδρεάς Αθανασσόπουλος, Εύη Ιωαννίδου, Κέισι Μίζιου, Κωνσταντίνος Τσεντολίνη, Μαρινέλλα Ζύλια, Άννα-Μαρία Ηλιάδου και Χαρά Παπά.

2
Ο ρόλος τους

Instagram.com/@at.andreas/@eviioannidou_official

Τα μοντέλα θα βρίσκονται στις auditions για να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν τους νέους διαγωνιζόμενους και να μοιραστούν μαζί τους όσα έζησαν αυτοί στους προηγούμενους κύκλους!

Σίγουρα με κάποιες παρουσίες θα χαρείς, αλλά κάποιες άλλες δεν θα ήθελες και τόσο να τις ξαναδείς… 😉

Ποιο μοντέλο από τους προηγούμενους κύκλους ανυπομονείς να δεις και πάλι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending