fbpx

8 σημάδια που φανερώνουν ότι η κοπέλα σου άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον της για ‘σένα!

Συνήθως στην αρχή μιας σχέσης όλα μοιάζουν τέλεια! Ο ενθουσιασμός, ο έρωτας, η περιέργεια να γνωρίσεις καλύτερα το ταίρι σου και όλα εκείνα που βιώνει ένα ζευγάρι, χτίζουν σιγά – σιγά μια δυνατή σχέση (ή θα «λήξουν» μιαν άλλη).

Με το πέρασμα, όμως, του χρόνου καταλαβαίνεις ότι οι σχέσεις δεν είναι (ούτε μπορούν να είναι) τέλειες! Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι να υπάρχει αγάπη, σεβασμός και ενδιαφέρον.

Τι γίνεται όμως όταν ο ένας απ’ τους δυο χάσει το ενδιαφέρον του; Σ’ αυτό το άρθρο θα σου λύσουμε την απορία από τη γυναικεία -τουλάχιστον- πλευρά, αφού θα σου πούμε τι κάνουμε εμείς οι γυναίκες όταν συμβαίνει αυτό στη σχέση μας!

Δες πιο κάτω τα πιο προφανή σημάδια που φανερώνουν ότι έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον της στη σχέση σας:

1
Δεν ζηλεύει καθόλου πλέον!

freepik.com/drobotdean

Okay, είπαμε ότι η (υπερβολική) ζήλια δεν είναι καλό πράγμα, όμως, το να μην ζηλεύει καθόλου δεν είναι και τόσο φυσιολογικό!

Συνήθως μια γυναίκα ενοχλείται ακόμα κι αν πρόκειται για μια απλή, πλατωνική συνομιλία με μια συμφοιτήτρια ή συνάδελφο… Αυτήν την ενόχληση εννοείται ότι θα στη δείξει! Δεν δέχεται να υπάρχει καμία πιθανή «απειλή» γύρω από τον άντρα που είναι «δικός της».

Άρα, αν ξαφνικά σταμάτησε τη μουρμούρα που έχεις γυναίκες στην παρέα ή αν δεν υπάρχουν σχόλια όταν βλέπει ότι στέλνεις γραπτά μηνύματα σε άλλη, τότε μιλάμε για ένα πραγματικό σημάδι!

2
Απαντά στα μηνύματα μονολεκτικά ή ψυχρά!

freepik.com

Αυτή είναι σί-ρου-ρα μια ασυνήθιστη συμπεριφορά κι αν συμβαίνει, τότε ίσως να πρέπει να «φοβάσαι», αφού ως γνωστόν οι γυναίκες αγαπούν να επικοινωνούν (ίσως καμιά φορά το παρακάνουν κιόλας)!

Αν, λοιπόν, σου στέλνει απλές λέξεις, χωρίς να θέλει πολλά – πολλά, τότε μπορεί να έχει κάποια προβλήματα που την απασχολούν ή απλά να άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον της για τη σχέση σας.

3
Αδιαφορεί που είσαι busy και δεν έχεις χρόνο για εκείνη!

Freepik.com

Δουλεύεις και δεν έχεις χρόνο να βρεθείτε; Έχεις πολλές εργασίες, διάβασμα και εξετάσεις στο πανεπιστήμιο αυτό το διάστημα και θα αφοσιωθείς εκεί; Αν αυτή δεν δημιουργεί πρόβλημα και σε κατανοεί… ίσως να είναι και ένα σημάδι αδιαφορίας για τη σχέση σας!

Δεν λέω, καλό είναι να υπάρχει κατανόηση. Αλλά μια γυναίκα δεν είναι ποτέ πραγματικά εντάξει με το γεγονός ότι δεν είναι προτεραιότητα! Στις γυναίκες γενικά δεν αρέσει να θεωρούνται δεδομένες ή παραμελημένες, άρα αν δεν παραπονιέται -έστω και λίγο- που δεν μιλάτε ή δεν βρίσκεστε συχνά, τότε είναι πιθανό να χάνει το ενδιαφέρον της.

4
Δεν θέλει να την πας στο σπίτι

Freepik.com

Ξαφνικά, η κοπέλα σου θέλει να κάνει πράγματα μόνη της; Φαίνεται ότι προτιμά να είναι μόνη παρά να έχει εσένα για παρέα; Βγήκατε και δεν ήθελε να την πας σπίτι μετά το ραντεβού σας;

Ε δεν χρειάζεσαι άλλη απόδειξη ότι χάνει το ενδιαφέρον της νομίζω! Πώς αλλιώς να σου το δείξει δηλαδή; Το μήνυμα ελήφθη!

5
Σταμάτησες να την εκνευρίζεις!

Freepik.com

Στις αρχές της σχέσης εκνευριζόταν με το παραμικρό και άρχιζε να παραπονιέται για ό,τι «λάθος» έκανες. Tώρα, ούτε που ασχολείται π.χ αν της είπες ότι θα βρεθείτε την Τετάρτη και το ακύρωσες τελευταία στιγμή για να βγεις με φίλους!

Σκέφτεσαι: Τι έγινε; Μεταλλάχτηκε ή μήπως η φίλη σου ανέπτυξε ξαφνικά όση υπομονή της έλειπε τόσα χρόνια; Λίγο απίθανο πιστεύω, άρα κάτι άλλο συμβαίνει… και μάλλον πρέπει να σε ανησυχεί αν θέλεις να διατηρηθεί η σχέση σας.

6
Δεν γελάει πλέον με τα αστεία σου!

Freepik.com

Ξέρεις… όταν είμαστε ερωτευμένοι με κάποιον ό,τι αστείο κι αν πει εμείς θα γελάσουμε… Ας είναι και σαχλό! Παραδέξου το ότι το έκανες κι εσύ. Αν, λοιπόν, και το δικό σου κορίτσι συνήθιζε να γελάει δυνατά με τα αστεία σου, αλλά τώρα δεν φαίνεται να τα εκτιμά και τόσο, υπάρχει πρόβλημα!

Μάλλον δεν τα θεωρεί πλέον αστεία, αλλά ανόητες γελοιότητες και δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί. Αντιθέτως, όμως, θαυμάζει τα αστεία κάποιου άλλου που γνωρίζει (π.χ από το πανεπιστήμιο ή τη δουλειά της) και τα αναφέρει συνέχεια!

7
Έχει χαθεί το πάθος μεταξύ σας! 

Freepik.com

Άλλο ένα σημάδι που πρέπει να σε κάνει να καταλάβεις πως τη χάνεις! Πλέον δεν έχετε παθιασμένες στιγμές μαζί. Στο κρεβάτι αντί να σε αγκαλιάσει… βάζει μαξιλάρια ανάμεσά σας.

Οι πιο συχνές δικαιολογίες; «Αχ έχω πονοκέφαλο!», «είμαι κουρασμένη» ή «πρέπει να σηκωθώ νωρίς το πρωί», «έχω περίοδο» (ενώ δεν έχει). Μάλλον θα της έχει τελειώσει ο έρωτας για ‘σένα!

8
Δεν μετανιώνει για τα λάθη της!

Freepik.com

Μήπως συμπεριφέρεται σαν να είναι αλάνθαστη και δεν παραδέχεται ποτέ ότι φταίει; Δείχνει να μην μετανιώνει που έκανε λάθος ή αν σε προσέβαλε;

Αν ήταν από πάντα έτσι, okay! Αλλά αν στο παρελθόν συνήθιζε να σου ζητά συγγνώμη ακόμα και για τα μικρά λαθάκια της, ενώ τώρα όχι… Τότε είναι ολοφάνερο πως κάτι έχει αλλάξει στη σχέση σας. Πλέον απ’ ότι φαίνεται δεν την ενδιαφέρει καν αν θα είσαι θυμωμένος μαζί της.


*Συμπέρασμα: Οι άνθρωποι αλλάζουν και μαζί τους αλλάζουν και τα συναισθήματά τους! Από την άλλη μπορεί απλώς να περνάει «μια φάση» και γι’ αυτό να άλλαξε η συμπεριφορά της, δώσε της τον χρόνο της.

Όλα τα πιο πάνω είναι ενδεικτικά σημάδια και δεν σημαίνει ότι ισχύουν σε όλες τις περιπτώσεις, αφού ο κάθε ένας μας είναι ξεχωριστός και έχει τον δικό του τρόπο για να εκφράζει τα συναισθήματά του.

Αν όμως υποψιάζεσαι ότι όντως κάτι άλλαξε μεταξύ σας, μπορείς ακόμη να κάνεις κάτι για να την «κερδίσεις» ξανά! Δείξε της αγάπη, στοργή, σημασία και προσπαθήστε μαζί να επαναφέρετε τη σχέση σας σε «καλό δρόμο»!

Βλέπεις κι εσύ κάποιο από αυτά τα σημάδια στην κοπέλα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending