fbpx

Μόνο αν έχεις group chat με την παρέα σου θα ταυτιστείς κι εσύ με αυτές τις καταστάσεις!

Η αλήθεια να λέγεται σε όλους μας αρέσει να μας βάζουν σε group chats. Είτε αυτά είναι με παρέα, με συνεργάτες, συμφοιτητές ή συγγενείς (εντάξει, παίρνω πίσω το τελευταίο).

Είναι αυτό το αίσθημα ρε παιδί μου, ότι σε «βλέπουν» και σε «ακούνε» πολλοί! Εξάλλου, αν δεν πεις τον πόνο σου στην ομαδική συνομιλία… Τότε πού θα τον πεις;!

Το θέμα είναι, όμως, ότι η όλη ιδέα του group chat χάνεται σε κλάσματα δευτερολέπτων από τη στιγμή που ο καθέ ένας στέλνει «ό,τι να ‘ναι» στη συνομιλία, με αποτέλεσμα να χάνεσαι σε ένα χαοτικό group, στο οποίο δεν βγάζεις άκρη! Συμφωνείς;

Δες τις καταστάσεις και ταυτίσου:

1
Ξεχνάς το τηλέφωνο; Μπλινγκ, μπλινγκ, μπλιγνκ!

unread-messages
freepik.com/pch.vector

Πρώτος κανόνας (και σημαντικότερος). ΠΟΤΕ δεν αφήνεις το τηλέφωνο για πάνω από 5 λεπτά χωρίς να το ελέγξεις… Θα το μετανιώσεις! Θα βρεθείς αντιμέτωπος με εκατοντάδες μηνύματα να σε περιμένουν, επειδή -ως γνωστόν- η παρέα σου αποφασίζει να μιλήσει ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ όταν εσύ δεν είσαι online.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι αν δεν διαβάσεις τα 300 μηνύματα που έστειλαν, δεν πρόκειται ποτέ να μπεις στη συζήτηση, αφού κανένας δεν θα κάτσει να σου εξηγήσει για ποιο θέμα μιλάνε. «Τι να σου κάμω, σαν μεν έφεφκες!» #sorrynotsorry

2
Mute, mute και ξανά mute!

mute-button
freepik.com/rawpixel.com

Αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο κουμπί, σας το υπογάφω ότι θα χαλούσαν πολλές φιλίες μέχρι σήμερα. Απλά κάνε εικόνα. Να πρέπει να πεις στην παρέα «μην στέλλετε μηνύματα, μπαίνω μάθημα». Θα το κάνουν; Εννοείται πως όχι!

Τώρα θα μου πεις «βάλ’ το στο αθόρυβο». Μα ακόμη τζιαι να το βάλω, ναι μεν δεν θα ακούγεται το bling-bling, αλλά εν να τρίζει τόσο πολλά σαν να τζιαι κουβαλώ vibrator μαζί μου. Την επιλογή του no-vibration την αποφεύγω, επειδή σκέφτου να έσσιεις 30 αναπάντητες που τη μάνα σου τζιαι να πρέπει μετά να έβρεις δικαιολογία.

3
«Άκρα του τάφου σιωπή» & seen!

pexels.com/mike

Επόμενο περιστατικό που πολύ πιθανόν να έζησες κι εσύ… είναι να μην σου απαντά κανένας. Ναι καλά κατάλαβες, είναι εκείνες οι περιπτώσεις όπου βαριέσαι τόσο πολύ, είτε επειδή περιμένεις να μπεις στο μάθημα, είτε επειδή απλά δεν έχεις τί-πο-τα να κάνεις.

Εννοείται πως όταν στείλεις μήνυμα στην ομαδική, όλοι θα είναι busy. ΌΛΟΙ όμως! Μια με τα μαθήματα, μια με τη δουλειά, μιαν επειδή εν έξω με παρέα… Hello, λίγη σημασία εδώ; Κανείς; «Άκρα του τάφου σιωπή», που λένε και στα χωριά.

4
Προσωπικό chat παίζει;

pexels.com/AminaFilkins

Είμαστε 2 φιλαράκια, σούπερ αυτοκ.. πρίχτιες! Τι ενοχλητικό το να μην μιλά κυριολεκτικά κανένας μέσα στο group chat, εκτός από 2 συγκεκριμένα άτομα, τα οποία ξεκινούν κουβέντα μόνοι τους. Κανένας άλλος δεν συμμετέχει, μόνο τζιείνοι. Τζιαι το αστείο εν ότι θωρούν ότι δεν απαντά κανείς από τους υπόλοιπους. Αλλά πάλε συνεχίζουν.

Συγγνώμη τζιόλας, προσωπικό chat εν έσσιετε; Δεν είμαστε κύριε μου υπόχρεοι να θωρούμε τα 3948 μηνύματά σας τζιαι να ακούμε το τίγκι – τίγκι ώσπου να σταματήσετε! Φτάνει, κανεί, enough, stop!

5
Θέλετε να κανονίσετε καφεδάκι; Χα χα χα!

pexels.com/ValeriyaKobzar

Συνεχίζω με τα χα χα χα, επειδή το συγκεκριμένο challenge (ναι, είναι challenge) μοιάζει λίγο… ακατόρθωτο! Όσο εύκολο κι αν φαίνεται το να κανονίσεις να πας για καφέ απαιτεί ώρες συνομιλίας και τουλάχισττον 295 μηνύματα. Αν είσαι τυχερός, μπορεί και να γλιτώσεις τον καβγά.

Κάμε απλά εικόνα (για πολλοστή φορά στο συγκεκριμένο άρθρο) να πρέπει να έβρεις ώρα να φκείτε, τζιαι ο καθένας να λέει τα δικά του. Ο ένας εν μπορεί τη μια μέρα, ο άλλος εν μπορεί την άλλη, η άλλη εν να φκει με τον φίλο σήμερα, ο άλλος εν να έσσιει μάθημα, η άλλη εν να πάρει τον σχιύλλο της στο σπά… Ε κανεί, ούτε που το Skype εν θα τον πιούμε τούντον καφέ τελικά!

6
Casper το φαντασματάκι!

pinterest.com

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει ο συγκεκριμένος τύπος φίλου σε κάθε ομαδική συνομιλία! Είναι το άτομο που τις πλείστες φορές δεν πολυ-μιλά, δεν στέλλει μηνύματα, δεν – δεν – δεν. Το μόνο σημάδι ότι ακόμα υπάρχει (και είναι ζωντανός/ή) είναι το μικρό κυκλάκι με τη φωτογραφία του που πάει κάτω – κάτω, επειδή διάβασε τα μηνύματα!

Καλά βρε παιδί μου. Θωρείς τα που τα θωρείς. Απάντα. Πε κάτι, μια λέξη, ένα GIF, οτιδήποτε! Μάταιες φυσικά οι προσπάθειες, επειδή απάντηση θα πάρεις μόνο την «κόκκινη Πέμπτη» (ξανά, που λένε και στα χωριά). Όπως και να ‘χει, πάλι τους αγαπάμε τζιαι τούτους τους φίλους.

Εσύ μπορείς να ταυτιστείς με τις παραπάνω καταστάσεις; Γράψε μας στα σχόλια τι άλλο γίνεται στα group chat σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending