fbpx

Αυτή είναι η Influencer που κερδίζει €700.000 και θα μείνει για πάντα 22 χρονών (wtf)!

Αν ανατρέξει κανείς στον λογαριασμό της Rozy Gram στο Instagram, αυτό που θα καταλάβει είναι ότι πρόκειται για ένα δημοφιλές account μιας νεαρής και όμορφης κοπέλας, η οποία είναι influencer. Έλα όμως… που τα φαινόμενα απατούν!

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός δεν είναι πραγματικός (όχι δεν εννοούμε ότι είναι fake), αλλά… εικονικός! Στην πραγματικότητα, λοιπόν, η Rozy δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά ένα avatar που δημιουργήθηκε από το “Sidus Studio X”!

Μάθε πιο κάτω τα πάντα σχετικά με την influencer Rozy:

Η CGI-generated influencer σχεδιάστηκε με το στυλ των millennials και διαθέτει περίπου 800 εκφράσεις προσώπου (#wow) και κινήσεις με τη βοήθεια μιας ηθοποιού και τεχνολογίας 3D modeling.

Για τη δημιουργία της δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιος συγκεκριμένος άνθρωπος, ούτε ακολουθεί δυτικά πρότυπα ομορφιάς. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που όταν δημιουργήθηκε το προφίλ της Rozy, κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ΔΕΝ είναι πραγματική γυναίκα!

Τώρα θα ρωτάς πού αποσκοπεί όλο αυτό; Η Rozy έχει πάνω από 100 χορηγούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσω του προφίλ της και τα φετινά της έσοδα αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 δισεκατομμύριο σε κορεάτικα γουάν, ποσό που αντιστοιχεί σε €720.000…

Φαντάζομαι ότι τώρα που είδες το ποσό έχεις πιάσει το νόημα για την “αποστολή” της Rozy! 😉

Για να σου λύσω και την επόμενη απορία, που λογικά θα είναι: Γιατί μια εταιρία να επιλέξει έναν εικονικό λογαριασμό για την προώθησή της; Οι λόγοι είναι απλοί! Δεν γερνάει, δεν παραπονιέται, δεν κουράζεται και κυρίως δεν υπάρχει ο κίνδυνος κάποιου προσωπικού σκανδάλου, γιατί πολύ απλά… δεν έχει προσωπική ζωή!

Το καλύτερο, όμως, σου το κράτησα για το τέλος! Η Rozy έχει ΚΑΙ μελλοντικά σχέδια. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοί της θέλουν να τη δουν να συμμετέχει σε: ταινίες, σειρές και video clips τραγουδιών.

Πρόσφατα μάλιστα συμμετείχε και σε ένα διαφημιστικό video για μια ασφαλιστική εταιρία, το οποίο συγκέντρωσε 11 εκατομμύρια προβολές στο YouTube!

Μήπως να το ξανά σκεφτούμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί και να δημιουργήσουμε έναν εικονικό λογαριασμό;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending