fbpx

Σειρά διαδικτυακών συζητήσεων «Talking to Global Minds» από την Life Changing ideas!

«Talking to Global Minds» τιτλοφορείται η νέα σειρά διαδικτυακών συζητήσεων της καινοτόμας πλατφόρμας ομιλιών Life Changing Ideas, που έρχεται να εμπνεύσει το επιχειρηματικό και όχι μόνο κοινό της Κύπρου, φιλοξενώντας κορυφαία ονόματα ομιλητών απ’ όλο τον κόσμο. Η σειρά διοργανώνεται από το πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Globaltraining, με κύριο χορηγό επι σειρά ετών την Ελληνική Τράπεζα.

Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερις  διαδικτυακές ομιλίες, διάρκειας μιας ώρας. Πρώτος ομιλητής είναι ο Peter Hinssen, συνιδρυτής της Nexxworks, διεθνούς εμβέλειας ομιλητής και συγγραφέας πέντε βιβλίων. Ο κ. Ηinssen θα μιλήσει για το καινούργιο του βιβλίο «The Phoenix and the Unicorn» και θα αναλύσει την καινούργια πραγματικότητα των οργανισμών στην μετα-ψηφιακή εποχή. Θα εστιάσει στο πώς μπορούν οι οργανισμοί να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εποχής, δίνοντας έμφαση στους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι παραδοσιακές εταιρείες να αγκαλιάσουν την τεχνολογία και να αναγεννηθούν.

Δεύτερος ομιλητής είναι ο διακεκριμένος καθηγητής ψυχολογίας και έρευνας του συνειδητού μυαλού, Ethan Kross, με έδρα στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Ο κ. Kross θα αναλύσει τα ευρήματα του βιβλίου του, με τίτλο «Chatter», και θα μας μιλήσει για τις συνομιλίες που κάνουμε με τον εαυτό μας, και το πώς μπορούν αυτές να βλάψουν και να ρίξουν την αυτοπεποίθησή μας ή να προβούν παραγωγικές και να συμβάλουν στην ανέλιξη και τη βελτίωση της ιδιοσυγκρασίας μας.

Τρίτος ομιλητής είναι ο γνωστός Κύπριος καθηγητής Στρατηγικής του London Business School, Κώστας Μαρκίδης. Ο κ. Μαρκίδης θα εστιάσει στο καινούριο του βιβλίο που τιτλοφορείται «Organizing for the New Normal» και θα μιλήσει για τις αλλαγές στις οποίες καλούνται να προβούν οι οργανισμοί στην μετα-Covid εποχή. Θα εξηγήσει την σημασία του επείγοντος, την κουλτούρα προσαρμοστικότητας και την αναστάτωση στον κόσμο των επιχειρήσεων, που είναι πια συνεχής.

Τέταρτος ομιλητής είναι ο Αμερικανός Suneel Gupta, Διδάκτωρ καινοτομίας στο πανεπιστήμιο Harvard, επιχειρηματίας και συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο «Backable». O κ. Gupta θα μιλήσει για την δική του εμπειρία της αποτυχίας και της μάθησης και θα δώσει τις καλύτερές του συμβουλές σχετικά με το πώς μπορεί κάποιος να καταστεί αξιόπιστος και να πείσει επενδυτές, αφεντικά και συναδέλφους για τις ιδέες και τα επιχειρηματικά του ανοίγματα.

Η σειρά διαδικτυακών συζητήσεων κάνει αρχή στις 11 Νοεμβρίου 2021, με ομιλητή τον Peter Hinssen. Εισιτήρια, εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του LCI.

Την πλατφόρμα ομιλιών Life Changing ideas στηρίζουν η CYTA, o ΟΠΑΠ Κύπρου και η Digital Tree. Οι διαδικτυακές συζητήσεις «Talking to Global Minds» διοργανώνονται σε συνεργασία με το Career Success Centre του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending