fbpx

Στυλιανός Φλωρίδης: Όσα δεν ήξερες για τον Κύπριο που μπήκε στο σπίτι του GNTM 4!

Είτε έχεις παρακολουθήσει τα επεισόδια του φετινού GNTM, είτε όχι, το πιο πιθανόν έχεις ακούσει πως μεταξύ των συμμετέχοντων που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι υπάρχει και ένας γοητευτικός Κύπριος… Ο λόγος για τον Στυλιανό Φλωρίδη!

Ο Στυλιανός, ή αλλιώς, Στέλιος είχε άνοιξει την πασαρέλα του ID Catwalk και με το cool στυλ του, σε συνδυασμό με την άνεση που περπάτησε μπροστά στους κριτές κατάφερε να τους εντυπωσιάσει και να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού (και όχι μόνο)!

Μετά από τα θετικά σχόλια που απέσπασε σε όλες τις δοκιμασίες που έχουμε δει μέχρι στιγμής, αυτό που καταλάβαμε είναι ότι το επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσει έντονα!

Έτσι, κάναμε την έρευνα μας για να μάθουμε ποιος είναι τελικά αυτός ο Κύπριος που «εισέβαλε» στο σπίτι του GNTM 4 και… πάθαμε σοκ! Το βιογραφικό του είναι γεμάτο με συνεργασίες σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία και Κίνα. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Δες όλες τις πληροφορίες που σου μαζέψαμε για τον Στέλιο:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stylianos Florides (@stylianosf)

Ο Στέλιος είναι 29 χρονών και κατάγεται από τη Λεμέσο. Δεν είναι τυχαίο που έκανε τρομέρη εντύπωση στους κριτές, μιας και είναι επαγγελματίας μοντέλο και όπως έχουμε ήδη αναφέρει και πιο πάνω έχει κάνει συνεργασίες τόσο σε Ελλάδα και Κύπρο, όσο και σε χώρες εντός και εκτός Ευρώπης!

Με μια γρήγορη ματιά στον λογαριασμό του στο Instagram, αυτό που θα διαπιστώσεις είναι ότι εχει ένα έντονο στυλ με μεγάλη αγάπη για τη μόδα. Ενώ, φαίνεται να λατρεύει τα ταξίδια και όπως ήταν αναμενώμενο και… τις φωτογραφίες!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stylianos Florides (@stylianosf)

Ο κύριος λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM είναι για να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο του όνειρο, που δεν είναι άλλο από το να γίνει το πρόσωπο μιας μεγάλης καμπάνιας μόδας διεθνούς εμβέλειας!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stylianos Florides (@stylianosf)

Παράλληλα, θεωρεί πως η εμπειρία που θα αποκτήσει από το παιχνίδι θα τον βοηθήσει μέχρι ενός σημείου, μιας και τα ανατρεπτικά concepts του GNTM αποτελούν μια μεγάλη πρόκληση γι’ αυτόν, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stylianos Florides (@stylianosf)

Τον χαρακτηρίζουν η τελειομανία και το καυστικό του χιούμορ, καθώς ο Στέλιος βρίσκει βαρετό το να είναι σοβαρός. Τα μόνα πράγματα που μπορούν να τον κάνουν να χάσει το χαμόγελό του είναι η αδικία και η έλλειψη σεβασμού. Τέλος, το μότο του είναι το εξής: “Stay foolish to stay stane” (Μείνε ανόητος για να μείνεις άνετος)!

Ευχόμαστε στον Στέλιο να σκίσει στον διαγωνισμό και γιατί όχι να τον δούμε και νικητή του GNTM 4! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending