fbpx

Θα ήθελες να νοικιάσεις τη βίλα της Barbie στο Airbnb & να ζήσεις το παιδικό σου όνειρο;

Σίγουρα κι εσύ, όπως και πολλά άλλα κορίτσια (γιατί όχι και αγόρια), ονειρεύτηκες κάποια στιγμή της ζωής σου να ζούσες στο Dreamhouse της Barbie!

Η Airbnb, με αφορμή τα 60χρονα της αγαπημένης κούκλας το 2019, σκέφτηκε να να κάνει αυτό το παιδικό όνειρο πραγματικότητα (έστω και αν έχεις μεγαλώσει πολύ από τότε) για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, προσφέροντάς μας διαμονή σε πιστό αντίγραφο της βίλας της διάσημης Barbie… και μάλιστα σε προσιτή τιμή για όλους!

Εννοείται ότι πολλοί ήταν αυτοί που ξετρελάθηκαν με τα νέα και μέχρι σήμερα ανυπομονούμε πότε θα ανοίξει ξανά το dreamhouse για ενοικίαση, ώστε να ζήσουμε τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το Dreamhouse της Barbie:

1
Τοποθεσία

Airbnb Barbie
Avant Garde

Η συγκεκριμένη βίλα είναι πανομοιότυπη με εκείνη που «ζει» η Barbie εδώ και 60 χρόνια. Βρίσκεται μάλιστα στην καρδιά του Μαλιμπού και έχει θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό!

2
Ημερομηνίες για να ενοικιάσεις το dreamhouse

Airbnb Barbie
LiFo

Η εταιρεία Airbnb έδινε την ευκαιρία σε έναν θαυμαστή/ρια να ενοικιάσει το σπίτι από τις 27 Οκτωβρίου μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2019, με 120 δολάρια -σύνολο- (wow) και ο επισκέπτης μπορούσε να πάρει μαζί του 3 φίλους/ες του!

3
Τι περιλαμβάνει το σπίτι;

Airbnb Barbie
Airbnb Newsroom

Το σπίτι περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, γήπεδο, προσωπικό κινηματογράφο, χώρο για διαλογισμό, αίθουσα χόμπι, πισίνα υπερχείλισης και πανοραμική θέα στον ωκεανό, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Airbnb.

Ωστόσο, το πιο ελκυστικό -ίσως- μέρος του είναι το δωμάτιο-ντουλάπα, που διαθέτει μια τεράστια γκαρνταρόμπα με -κανονικών διαστάσεων- ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ… της Barbie!

4
Δραστηριότητες

Airbnb Barbie
Sigmalive

Μερικοί από τους «πιο επιτυχημένους και επιχειρηματικούς φίλους» της Barbie ήταν εκεί, αφού με η ενοικίαση της συγκεκριμένης βίλας συνοδεύεται από διάφορες δραστηριότητες, όπως: περιποίηση μαλλιών από την hairstylist των διασήμων Jen Atkin και μαθήματα ξιφασκίας από την πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκη Ibtihaj Muhammad.

Ακόμη ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τον πιλότο και μηχανικό αεροδιαστημικής Jill Meyers, για να κάνει μια περιήγηση στα παρασκήνια, στο Columbia Memorial Space Center, ενώ έκανε και μάθημα μαγειρικής με την σεφ Τζίνα Κλαρκ-Χελμ, στην κουζίνα της Barbie.

5
Πότε ήταν διαθέσιμη για κράτηση;

Airbnb Barbie
Refinery29

Η βίλα ήταν διαθέσιμη για κράτηση από τις 11 π.μ. στις 23 Οκτωβρίου 2019! Από τότε περιμένουμε με ανυπομονησία πότε η Airbnb θα βάλει ξανά τη βίλα προς ενοικίαση για να καταφέρει κι άλλος/η τυχερός/ή να ζήσει το παιδικό όνειρο στο σπίτι της Barbie.

Γράψε μας σε σχόλιο αν θα ήθελες να ζήσεις αυτήν τη μοναδική εμπειρία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending