fbpx

5 φοιτητικά στέκια στη Λευκωσία που είναι ιδανικά για να διασκεδάσεις με την παρέα σου!

Όπως όλα δείχνουν έχουμε μπει και πάλι στους κανονικούς μας ρυθμούς και επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Ωστόσο, ο κορωνοϊός είναι ακόμη εδώ, γι’ αυτό σε όλες μας τις εξόδους πρέπει να είμαστε προσεχτικοί.

Ας αφήσουμε, όμως, την πανδημία κι ας επικεντρωθούμε σ’ αυτό που αγαπάμε και που μας έλειψε -ίσως- περισσότερο όλο αυτό το διάστημα. Σ’ αυτό που σε έφερε σ’ αυτό το άρθρο… που φυσικά, δεν είναι άλλο από τις εξόδους με την παρέα!

Κάναμε την έρευνα μας και σου βρήκαμε τα καλύτερα φοιτητικά στέκια της πρωτεύουσας, τα οποία αξίζει να επισκεφθείς all day long, αφού εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε με τους φίλους σου τις ώρες που δεν έχετε μάθημα στο uni ή ακόμα και να βγείτε το βράδυ για να διασκεδάσετε!

Δες πιο κάτω τα φοιτητικά στέκια της Λευκωσίας που σου προτείνουμε:

1
Finders Bar & Grill

checkincyprus.com

Αν είσαι φοιτητής σε κάποιο από τα πανεπιστήμια της Έγκωμης, τότε το πιο πιθανόν θα έχεις ακούσει ή (και) να έχεις επισκεφθεί ήδη αυτή τη δημοφιλή μπιραρία.

Το cool design της, που συνδυάζει ρετρό και ροκ χαρακτηριστικά, είναι αυτό που σε κερδίζει περνώντας απλά απ’ έξω… Αν μπεις και μέσα, όμως, θα εντυπωσιαστείς ακόμη περισσότερο!

Σερβίρει πάνω από 100 ετικέτες μπίρας (#wow) και 10 draught, ενώ στο μενού, μεταξύ άλλων, θα βρεις: Νόστιμα burgers, σαλάτες, spare ribs, wraps και πιατέλες με λουκάνικα, τυριά, αλλαντικά και φρούτα.

  • 28ης Οκτωβρίου 13, Έγκωμη, 2414 – Τηλ. 99 750700

2
Baristro All Day Bar

kathimerini.com.cy

Η τέλεια βραδινή έξοδος αν θες να συνδυάσεις ένα χαλαρό ποτάκι με διασκέδαση, αφού στο “Baristro”, μπορείς να απολαύσεις συχνά live μουσική από αγαπημένους καλλιτέχνες!

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα «άκρως φοιτητικό στέκι», για το ύφος, αλλά και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που συνθέτουν τον μικρό, αλλά συμπαθητικό αυτόν χώρο που βρίσκεται πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Εννοείται ότι μπορείς να το επισκεφθείς και καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, π.χ στα κενά ανάμεσα στα μαθήματά σου για να απολαύσεις το καφεδάκι σου, το brunch σου, τον ναργιλέ σου και όχι μόνο!

  • Λεωφόρος Λάρνακος 109B, Αγλαντζιά, 2103 – Τηλ. 22 340460

3
Avenue Cafe Bar

cyprus-mail.com

Το πιο πιθανόν, όχι μόνο γνωρίζεις το πιο πάνω στέκι, αλλά μάλλον το έχεις επισκεφθεί αρκετές φορές, μιας και αποτελεί μια επιλογή εξόδου -από νωρίς το απόγευμα- που έχει τα πάντα.

Μπορείς να απολαύσεις από ένα χαλαρό καφεδάκι με την παρέα, μέχρι shisha και φυσικά να ανοίξεις “μιαν τσακρίν” όταν τελειώσεις από το τελευταίο  σου μάθημα. Αν σου αρέσει και η live μουσική, τότε τα έχεις όλα!

  • Ερεχθείου 2, Έγκωμη, 2430 – Τηλ. 95 111888

4
Pull A Mango

Facebook.com/Pull – A – Mango

Ένα μαγαζί που τα συνδυάζει όλα, δηλαδή φαγητό, cocktails και νυχτερινή διασκέδαση. Μπορείς να το επισκεφθείς από το πρωί μέχρι το βράδυ… Για καφέ και πρωινό, μπορείς να δοκιμάσεις υγιεινές επιλογές το μεσημέρι, όπως: σαλάτες, wraps, granola.

Φυσικά τα βράδια “αλλάζει” μορφή και γίνεται το ιδανικό στέκι για να απολαύσεις μοναδικά cocktails και platters στην πιο “in” περιοχή της πρωτεύουσας!

  • Στασικράτους 40, Λευκωσία, 1066 – Τηλ. 70 088770

5
Skinny Fox

checkincyprus.com

Μπορεί να μην είναι 100% φοιτητικό στέκι, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι Κύπριοι (και όχι μόνο) φοιτητές που το επιλέγουν -κυρίως- για τις βραδινές τους εξόδους!

Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με πέργκολα, χαλιά και ένα μοναδικό wallpaper στο εσωτερικό του μαγαζιού, ενώ τα ατμοσφαιρικά φωτάκια και το εξωτερικό μπαρ αποτελούν τις τέλειες πινελιές.

Και το καλύτερο… Φαγητά, γλυκά και κοκτέιλ που θυμίζουν καλοκαίρι και σίγουρα αξίζει να τα δοκιμάσεις!

  • Μενάνδρου 14Α, Λευκωσία, 1066 – 22 256070

Ποιο από τα πιο πάνω στέκια θα επισκεφθείς στην επόμενη έξοδο με την παρέα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending