fbpx

Squid Game: Θα επιστρέψει άραγε και για season 2 η σειρά που έγινε viral σε όλο τον κόσμο;

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Γκι-Χουν είναι ο παίκτης που κατάφερε να βγει ζωντανός από το παιχνίδι και να κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο λπίζω να είχες δει τη σειρά και να μην σου έκανα spoiler)!

Ενώ ο Γκι-Χουν βρισκόταν στον διαγωνισμό, η μητέρα του έφυγε από τη ζωή και η κόρη του έφυγε για την Αμερική μαζί με την μητέρα της και τον πατριό της. Έτσι τελειώνει η πρώτη σεζόν, αφήνοντας πολλά ερωτήματα στους τηλεθεατές, αλλά και πολλά ανοιχτά μέτωπα, κάτι που υποδηλώνει ότι το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» πιθανώς να έχει και συνέχεια…

Μάθε αν θα βγει season 2 και όσα αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς:

1
Θα υπάρξει νέος κύκλος;

Squid Game Netflix
Tyla

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Netflix που να ανανεώνει την πολυσυζητημένη σειρά για δεύτερη σεζόν. Άρα το μέλλον της σειράς είναι ακόμη αβέβαιο, αφού η συνέχεια της ιστορίας θέλει πολλή δουλειά, κάτι που θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τον δημιουργό.

2
Τι αποκάλυψε ο δημιουργός;

Squid Game Netflix
USA Today

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk, ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή του, στο Variety, ότι: «Δεν έχω αναπτύξει κάποιο πλάνο για το Squid Game 2. Είναι αρκετά κουραστικό και μόνο να το σκεφτώ. Εάν, όμως, το έκανα, σίγουρα δεν θα το έκανα μόνος μου. Θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να δημιουργήσω μία ομάδα με συγγραφείς και θα ήθελα πολλούς, έμπειρους σκηνοθέτες»!

Στη συνέντευξη του, όμως, τόνισε ότι του πήρε πάνω από έξι μήνες να γράψει και να ξαναγράψει τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς. Μετά, όπως αναφέρει ο ίδιος: «έπρεπε να συμβουλευτώ φίλους και να μαζέψω στοιχεία για βελτιώσεις από τις απαντήσεις τους».

Ο σκηνοθέτης, μάλιστα, πρόσφατα έκανε γνωστό ότι την ιδέα για το Squid Game τη δούλευε ήδη από το 2008, ενώ το είχε προτείνει σε πάρα πολλές εταιρείες παραγωγής και όλες την είχαν απορρίψει, μέχρι που ήρθε το Netflix και την αποθέωσε!

3
Η πιθανή συνέχεια της ιστορίας στη 2η season

Squid Game Netflix
Den of Geek

Αυτήν την περίοδο, ο σκηνοθέτης δουλεύει πάνω σε μία ταινία, με τον αρχικό τίτλο KO Club (Killing Old Men Club), για τον πόλεμο μεταξύ των γενεών. Συνεπώς, φαίνεται πως ο δημιουργός είναι λίγο απασχολημένος αυτό το διάστημα. Παρ’ όλα αυτά, η τεράστια επιτυχία της σειράς -ίσως- να ωθήσει τον Hwang να επιστρέψει πίσω στην… αρένα!

Ο ίδιος πάντως είχε δηλώσει ότι η συνέχεια της ιστορίας θα επικεντρωνόταν περισσότερο στον Εκπρόσωπο, τον αδερφό του αστυνομικού. Κάτι πολύ ενδιαφέρον, αφού θα μας έδινε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα…

4
Τι συμβολίζει το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά του πρωταγωνιστή;

Squid Game Netflix
LADbible

Σίγουρα κι εσύ θα υποψιάστηκες ότι πρόκειται για κάποιο σημάδι ότι ο Γκι-Χουν θα πάρει μέρος ξανά στο παιχνίδι σε μια πιθανή 2η σεζόν, αυτήν τη φορά όχι ως παίκτης… αλλά ως φρουρός ή ανώτερος!

Η επιλογή του κόκκινου χρώματος δεν ήταν καθόλου τυχαία! Ο σκηνοθέτης μας έλυσε κι αυτήν την απορία, αφού εξήγησε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο πρωταγωνιστής έβαψε τα μαλλιά του κόκκινα. «Τα κόκκινα μαλλιά του Γκι-Χουν αντιπροσωπεύουν ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει στον παλιό εαυτό του» και «είναι επίσης ένα σημάδι της οργής του».

Εσύ θέλεις να βγει και δεύτερη σεζόν; Γράψε μας σε σχόλιο ποια θα ήθελες να ήταν η συνέχεια της ιστορίας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending