fbpx

Εκδήλωση Ευρωπαϊκού έργου CLARINET – Communication of Local AuthoRities for INtegration in European Towns!

Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου, με την υποστήριξη του Κέντρου Κοινωνικής Καινοτομίας – CSI Cyprus, διοργάνωσε έκθεση τέχνης με τίτλο “Καλλιτεχνικές εστίες – Κοινότητα μεταναστών στην Κύπρο” και live συναυλία με τους Βύρωνα Πότσο & Σταύρο Μιχαλακάκο, στο πλαίσιο του έργου CLARINET, στις 22 Οκτωβρίου 2021 στην Πλατεία Ειρήνης, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα 6 έργα τέχνης που δημιούργησαν 2 καλλιτέχνες, η Ιφιγένεια Παπαγεωργίου και ο Χρήστος Κυριάκου. Τα έργα τέχνης αντανακλούν τη ζωή των μεταναστών στην κοινότητα του Αγίου Αθανασίου. Στην εκδήλωση έδωσε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου κ. Μαρίνος Κυριάκου και έγινε μια σύντομη παρουσίαση του έργου από την κα Αναστασία Λιοπετρίτη, Ανώτερη Διαχειρίστρια Ευρωπαϊκών Έργων στο CSI. Το πλήρες βίντεο της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ.

Το CLARINET στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες της ΕΕ σχετικά με τη θετική συμβολή των μεταναστών στις τοπικές ευρωπαϊκές κοινωνίες. Στοχεύει στον εντοπισμό και την προώθηση των καλών πρακτικών των τοπικών αρχών σε δημόσιες εκστρατείες επικοινωνίας για τη μετανάστευση και την ένταξη.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης – AMIF (Αριθμός έργου: 821562).

Ιστοσελίδα: www.clarinetproject.eu

Facebook: www.facebook.com/clarinetproject

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending