fbpx

Neo Plaza: Ενθουσιώδης η υποδοχή!

Με βασικό του μότο «Όλα εδώ τα ζεις» ξεκίνησε θριαμβευτικά τη λειτουργία του το Neo Plaza, με αθρόα προσέλευση μικρών και μεγάλων που έσπευσαν να επισκεφτούν τους χώρους του, να εκμεταλλευτούν τις εξαιρετικές προσφορές των καταστημάτων του, να ψωνίσουν και να διασκεδάσουν σε ένα περιβάλλον που σε προσκαλεί να περάσεις μια ολόκληρη ημέρα, σε ένα τόπο αναφοράς για έξυπνες αγορές και επιλεγμένη διασκέδαση.

Ενθουσιασμένος δήλωσε και ο Γενικός Διευθυντής του Neo Plaza, κ. Σωτήρης Σιγάλας που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ήταν εντυπωσιακή η προσέλευση του κοινού και οι πωλήσεις των καταστημάτων, και κυρίως, το κλίμα χαράς και ζεστασιάς που δημιουργήθηκε τόσο κατά τις πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις που κόσμησαν το πρώτο Παρασκευοσαββατοκύριακο στο Neo Plaza, όσο και κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας.»

Περισσότερες από 40,000 κόσμου επισκέφτηκαν το Neo Plaza, σπεύδοντας να αποκτήσουν μια πρώτη γεύση αναψυχής και smart shopping, σε ένα μοναδικά σχεδιασμένο χώρο, όπου όλες τις εποχές του χρόνου μπορούν να απολαμβάνουν διασκέδαση, καλό φαγητό και έξυπνα ψώνια.

Υπόψη ότι στο Neo Plaza συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός διεθνών εμπορικών καταστημάτων επώνυμης μόδας και επιλεγμένων προϊόντων, ενώ οι  χώροι εστίασης προσφέρουν εναλλακτικές εμπειρίες επιπέδου, καλύπτοντας μια ευρύτατη γκάμα καταναλωτικών και ψυχαγωγικών αναγκών για όλους, μικρούς και μεγάλους!

Πληροφορίες για το έργο:

Το  Neo Plaza, χοροθετημένο σε πεδίο 55.000 τ.μ. και σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το κέντρο της Λευκωσίας, στον κυκλοφοριακό κόμβο της Κοκκινοτριμιθιάς, προσφέρει ποικιλία δράσεων και δραστηριοτήτων, από απλούς περιπάτους σε ευχάριστο περιβάλλον, μέχρι shopping therapy και άθληση, και διασκέδαση, και γευστικές απολαύσεις. Όλα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, σε ένα νέο εναλλακτικό κέντρο πόλης, στις παρυφές της πόλης, με έντονο παλμό και ζωντάνια. Το νέο εμπορικό πάρκο της Κύπρου αποτελείται από 45 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending