fbpx

Πεινάς; Σε αυτά τα 5 στέκια στη Λευκωσία θα απολαύσεις αληθινά καλό και λαχταριστό burger!

Τα burgers είναι δικαίως ένα από ταalways favourite” φαγητά κάθε φοιτητή (και όχι μόνο), μιας και είναι κάτι παραπάνω από… ένα χορταστικό και λαχταριστό γεύμα!

Πλέον, έχει γεμίσει -αν όχι η χώρα- σίγουρα η πρωτεύουσα με εξειδικευμένα μαγαζιά που σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις πεντανόστιμα burgers, φτιαγμένα από ποιοτικά κρέατα, συνοδευόμενα από τις πιο παράξενες σως, φρέσκα λαχανικά, λαχταριστά τυριά και αλλαντικά και φυσικά… τραγανές πατάτες!

Αν, λοιπόν, ψάχνεις κι εσύ αληθινά καλό burger στη Λευκωσία, τότε αυτό το άρθρο είναι σίγουρα για ‘σένα! Ψάξαμε, ρωτήσαμε και εννοείται δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα στέκια που ψήνουν τα πιο νόστιμα, λαχταριστά και ζουμερά μπιφτέκια.

Δες τα πιο κάτω:

Instagram.com/@burgerconnectioncy

Αυτό το μπεργκεράδικο είναι το “new entry” της πρωτεύουσας, αφού άνοιξε πολύ πρόσφατα… Όπως φαίνεται, όμως, ήρθε για να μείνει και δεν θα μας αφήσει να «αγιάσουμε» (ή να τηρήσουμε τη διατροφή μας) μιας και τα burgers του είναι άκρως απολαυστικά!

Εκεί θα βρεις αυθεντικά αμερικάνικα burgers, καθώς ο ένας εκ των ιδρυτών του ζούσε για χρόνια στις Η.Π.Α. και εργάστηκε ως διευθυντικό στέλεχος σε γνωστή αλυσίδα μπεργκεράδικων… Δεν μπορεί, μετά από αυτή την πληροφορία θα έχεις πειστεί για το πόσο νόστιμα είναι και ότι πρέπει να τα δοκιμάσεις!

  • 28ης Οκτωβρίου 37, Έγκωμη – Τηλ: 22 371150
Instagram.com/@grill_n_roll_food_truck

Τρελαίνεσαι για αυθεντικό world street food; Το Grill n Roll Food Truck είναι το νέο «κινητό» μπερκεράδικο που πρέπει να ανακαλύψεις! Μετακινείτε με ένα βανάκι σε διάφοα locations… Και το καλύτερο; Έρχεται και στον χώρο σου, έτσι ώστε να διοργανώσεις το πιο απίθανο και αξέχαστο πάρτυ ever (#wow)!

Μπορεί το μενού του να είναι βασισμένο στην αμερικάνικη fast food κουλτούρα, όμως, έχει επιρροές και από άλλες κουζίνες του κόσμου…

  • Για να ενημερώνεσαι σχετικά με τις τοποθεσίες όπου σταθμεύει το “Grill n Roll Food Truck”, μπορείς να επισκεφθείς τα social media του – Τηλ: 77773535
checkincyprus.com

Το Μουσών αποτελεί πλέον ένα από τα all day αγαπημένα μαγαζιά της πρωτεύουσας. Αν και το menu του είναι «τόσο-όσο», δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει και ειδικά αν μιλάμε για burger!

Τα burgers του είναι με απλά λόγια, γευστικά, ζουμερά και πλούσια. Συνοδεύονται από ντομάτα, μαρούλι και τουρσί, όπως επίσης και φρεσκοτηγανισμένες πατάτες που ενισχύουν το γεύμα το γεύμα σου.

  • Μπουμπουλίνας 15, Λευκωσία – Τηλ. 22 664444
Instagram.com/@dot_restaurant

Είναι από τα πιο ταξιδιάρικα, καλαίσθητα και ιδιαίτερα μαγαζιά της Λευκωσίας. Τα πιάτα του νόστιμα και πλούσια, ενώ το burger του έχει την «τιμητική» του, μιας και είναι ένα από τα best sellers στο menu!

Ένα μεγάλο μπιφτέκι, πλούσια αρωματισμένο με βότανα, ψημένο εξαιρετικά, με ντομάτα, λάχανο, φρέσκες πατάτες και αρκετές επιλογές σάλτσας… Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει!

  • Αθηνάς 6Α, Λευκωσία – Τηλ. 22101228
Facebook.com/@Goodburger

Το Goodburger αυτοπροσδιορίζεται ως “New York Burger House” και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αμφισβητήσουμε, μιας και στο μενού του, κάθε πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών έχει τη δική της γεύση (για παράδειγμα: Chicago – διπλό τυρί, bacon, μανιτάρια σοτέ).

Εκτός από τα πιο πάνω, μπορείς φυσικά να δοκιμάσεις και το ελληνικό (με φέτα), αλλά και το μεξικάνικο (με καυτερές πιπεριές). Άρα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη δική σου αγαπημένη γεύση και… καλή σου όρεξη!

  • Λεωφ. Λάρνακος 48, Αγλαντζιά και Λεωφ. Σταυρού 24Α, Στρόβολος – Τηλ. 22 333373

Εσύ ποιο μπεργκεράδικο θα επισκεφθείς αυτές τις μέρες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending