fbpx

Netflix: Η σειρά “Elite” κάνει comeback Χριστουγεννιάτικα… με 3 short stories επεισόδια!

Η αγαπημένη σειρά Elite, επιστρέφει νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε και φυσικά ανυπομονούμε (οι περισσότεροι) σαν τρελοί, αφού τα επεισόδια που είδαμε είναι κάτι παραπάνω από πορωτικά!

Αν και η σειρά εξασφάλισε την επιτυχία της, χάρη στο μεγάλο hype που πήραν οι πλείστες ισπανικές σειρές μετά την προβολή του La Casa de Papel, το “Elite” (όπως όλα δείχνουν) ήρθε για να μείνει… Τώρα όμως καίγεσαι να μάθεις πότε θα ανέβουν τα νέα επεισόδια στο Netflix σωστά; 😉

Δες πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια:

Αρχικά να σου πούμε ότι πρόκειται για 3 short stories episodes, αφού οι συντελεστές της σειράς έχουν χτίσει ένα δικό τους σύμπαν με short stories. Αυτό συμβαίνει επειδή οι fans είναι συνεχώς τόσο διψασμένοι, που κάτι πρέπει να τους προσφέρουν στο ενδιάμεσο πριν από την κυκλοφορία μιας νέας σεζόν!

neopolis.gr

Τα επόμενα short stories, θα προβληθούν μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της 4ης σεζόν και συγκεκριμένα στις 15, 20 και 23 Δεκεμβρίου, με τίτλους “Phillipe, Caye, & Felipe”, “Samuel & Omar” και “Patrick”, αντίστοιχα!

Οι ιστορίες αυτές λογικά θα είναι μεταβατικές, βάζοντάς μας στο κλίμα για τη νέα σεζόν που θα προβληθεί μέσα στο 2022. Πάντως, τα πρώτα short stories της σειράς ήταν αρκετά διασκεδαστικά, οπότε, το ίδιο περιμένουμε και τώρα… Να μείνουμε άφωνοι!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Élite (@elitenetflix)

P.S: Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, διακρίνουμε και χριστουγεννιάτικο στολισμό, άρα θα μπούμε σε #christmasmood μαζί με Elite! 😉

Ανυπομονείς κι εσύ για τα short stories επεισόδια της σειράς “Elite” στο Netflix;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending